1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2016 21:50

«Μάχη» 4αδας στο Μαρκόπουλο

Η 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τον Πανναξιακό (18.00) που θα γίνει στα Μεσόγεια.
Η γηπεδούχος ομάδα του Νικολάκη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και αύριο ουσιαστικά θα φανεί σε ποιο σημείο βρίσκεται σε σχέση με τις ομάδες της 4άδας.

Από την άλλη ο Πανναξιακός βρίσκεται στην 4η θέση με 18 βαθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση έχει ταλαιπωρηθεί αυτές της ημέρες, αφού λίγο τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια λίγο η απεργία της ΠΝΟ την ανάγκασαν να μείνει εκτός Νάξου από την Πέμπτη.

«Θα φανεί που μπορούμε να φτάσουμε»

Ο προπονητής του Μαρκόπουλου Γιάννης Νικολάκης είπε: «Το αυριανό παιχνίδι όπως και το επόμενο με τον Άρη θα δείξουν για το που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα μας, ωστόσο το μυαλό μας είναι αφοσιωμένο στον Πανναξιακό. Η Νάξος δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά στη βαθμολογία και φέτος, καθώς έχει δείξει ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε χωρίς άγχος ένα θετικό αποτέλεσμα, θα παλέψουμε για την υπέρβαση και το σημείο κλειδί είναι η διάρκεια και η σταθερότητα που θα έχουμε στην απόδοση μας».

«Να παίξουμε στα όριά μας»

Ο τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Ρούσης δήλώσε: «Αύριο παίζουμε με μια ομάδα που σε σχέση με πέρσι έχει κάνει αρκετές αλλαγές και ποιοτικές προσθήκες. Το Μαρκόπουλο πλέον είναι μια ομάδα που κοιτάει ψηλά και συνεπώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Στόχος μας είναι η νίκη και για το πετύχουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε στα όρια μας. Είμαστε αρκετά ταλαιπωρημένη λόγω των απεργιών και εκ μέρους όλης της ομάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το Μαρκόπουλο όσο και τον Ολυμπιακό για την διευκόλυνση που μας έκαναν αυτές τις ημέρες προκειμένου να κάνουμε προπόνηση στα γήπεδα τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ