1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-09-2014 12:46

Θετική εικόνα για την ΑΕΚ, άνετα τον Αστέρα

Για ένα σετ δυσκολεύτηκε η ΑΕΚ, στο φιλικό με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου το οποίο κέρδισε με 3-0 (25-23, 25-17, 25-21). Οι δύο ομάδες έπαιξαν και το 4ο σετ με την ΑΕΚ να το κερδίζει με 15-10.
Στο πρώτο σετ είχαμε ντέρμπιμε την ΑΕΚ δείχνει ψυχραιμία στο τέλος και να το παίρνει με δυσκολία. Στη συνέχεια οι κιντρινόμαυρες βρήκαν τον ρυθμό τους και πηραν το παιχνίδι.

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου καθως ήαν σχετικά ανταγωνιστικός απέναντι σε μιά ομάδα που φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό στη Α1.

4 σχόλια

  • Comment Link volley maniac Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 19:18 posted by volley maniac

    H Ελένη είναι επαγγελματίας.Όταν ανεβήκαμε κατηγορία στο πρώτο σας αγώνα κάνατε κάτι σαν φιέστα και η Φραγκιαδάκη είχε πάει να δει τον oλυμπιακό στο Ρέντη.Δεν είναι φόλα παναθηναικός και αν της γίνει πρόταση με καλά λεφτά δεν θα δυσκολευτεί να δεχτεί όπως έκαναν και άλλες(Τζανακάκη,Παπαγεωργίου,Σάκκουλα,Κουτουξίδου).Είδαμε και την Ρούξι πού πήγε και τις δικαιολογίες για προπονητική και κλπ.aek21 τουλάχιστον στο κέντρο οι βασικές μας είναι καλές ας βρούμε καλή πάσα και αν μπορούμε ας βρούμε καμιά καλή ελληνίδα κεντρική.

  • Comment Link trifillaras13 Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 13:26 posted by trifillaras13

    λυπάμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα η ελενη είναι φολα παναθηναικος οποτε του χρονου την βλεπω να επιστρεφει λεωφορο

  • Comment Link aek21 Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 12:22 posted by aek21

    μανιακ η ομαδα εκτος από πασα θελει και κεντρικη αυτή τη στιγμη ειμαστε με γιακουμη και νικουλη και αν υπαρξει χτυπάω ξυλο ενας τραυματισμος δεν υπαρχει αξιοπιστη λυση από πισω

  • Comment Link volley maniac Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 11:08 posted by volley maniac

    1.Επιτέλους κανονικό λίμπερο.Σκούπα η Κακου στην άμυνα.
    2.Όταν οι αναπληρωματικές τις ΑΕΚ έχασαν σετ από τον Ιωνικό είπατε για προβληματική ΑΕΚ. Σάμπως υπάρχουν πολλές ομάδες με πάγκο που είναι επίπεδο πρώτης κατηγορίας;
    3.Αν βρεθεί λύση στο θέμα της Παρασκάκη η ομάδα θα πάει πολύ καλά.Το μεγάλο πρόβλημα χθες ήταν όταν ότι οι κεντρικές δεν τροφοδοτήθηκαν.
    4.Επιθετικά αρκετά καλές ήταν οι Λαγουδάκη,Ιβάνοβα,Κατσαντώνη.
    5.Φραγκιαδάκη παικτούρα έλα στην ΑΕΚΑΡΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ