1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2014 15:15

Αναχωρεί για Κιλκίς ο Ηρακλής

Για το Κιλκίς ταξιδεύει αύριο το πρωί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή, όπου θα συνεχίσει την προετοίμασια της εν όψει της νέας σεζόν.
Μάλιστα, στην αποστολή της ομάδας θα συμμετάσχουν και οι τρεις ξένες παίκτριες, με τις οποίες έχει συμφωνήσει. Και οι τρεις κατάγονται από τη Σερβία, και πρόκειται για μία ακραία, μια πασαδόρο και μία κεντρικό.

3 σχόλια

  • Comment Link Montas Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 22:08 posted by Montas

    Τίποτα φοιτήτριες θα είναι που στον ελεύθερο χρόνο τους θα εξασκούν το χόμπι τους στον Ηρακλή.

  • Comment Link giati Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 15:20 posted by giati

    Τα ονόματα τους είναι:Mόλναρ η ακραία,Αντονίεβιτς η πάσα και Ράσιτς η κεντρική.Μάλιστα παραλίγο να έρθει και η Γκάμοβα αλλά θεώρησε πως δεν έχει τις δυνατότητες να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

    Τι ξένες περιμένεις να πάρει μια μέτρια ομάδα της α1;

  • Comment Link ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014 08:22 posted by ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ

    μιλάμε ότι η οργάνωση της ομάδας σπάει κόκαλα. Απίστευτο.Θα φύγει η ομάδα από το Κατσάνειο και θα πάει 30 χιλιόμμετρα παραπέρα για τριήμερη προετοιμασία ή για weekend; Πόσα θελετε ρε σεις να μας τρελάνετε; Αλλά αυτά γίνονται αμα έχεις διοίκηση(λέμε τώρα) τα μεγαθήρια της παραγοντικής επιστήμης σας τους κους Τσιργογιάννη και Καλαιτζίδη.Στην πούδρα την έχουν την ομάδα με τις προετοιμασίες,τις παρουσιάσεις και τα σχετικά που αρμόζουν σε έναν μεγάλο σύλλογο. Οι Σέρβες έχουν όνομα ή όχι; Ή είναι κάποιες από τη Σερβία που χτυπάνε και το τόπι στον ελεύθερο χρόνο τους; Αγαπητό volleynews αν τα έχεις γράψτα σε παρακαλώ να τα ψάξουμε λίγο. Ετσι για να βρούμε τι ακατέργαστα διαμάντια χτύπησε πάλι ο μέγας παράγοντας και βολλευάρχης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ