1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-06-2014 21:53

Η Γάτση στους Μακεδόνες

Την Μαρία Γάτση έβαλαν στη μηχανή τους οι Μακεδόνες Αξιού όπως ανακοίνωσε η ομάδα. Η νεαρή (26/4/93) ακραία έχει ύψος 1.82 και πέρσι αγωνιζόταν στον Αρη.

Μαρία πέρυσι αγωνίστηκες σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα τον Άρη Θεσσαλονίκης. Φέτος θα φοράς την φανέλα των Μακεδόνων Αξιού που σίγουρα δεν έχει την ιστορία του Άρη αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και αγωνίζεται στην Α1 τερματίζοντας και στην 6η θέση την περσινή σεζόν. Πώς πήρες την απόφαση να αγωνιστείς με τους Μακεδόνες;

Η περσινή χρονιά με την ομάδα του Άρη ήταν πολύ σημαντική για μένα καθώς όπως είπατε υπήρξα μέλος ενός ιστορικού Συλλόγου,απ όπου αποκόμισα σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες που βοήθησαν στην προσωπική μου αγωνιστική εξέλιξη και θα μου φανούν χρήσιμες στην νέα σεζόν με την ομάδα των Μακεδόνων.έκανα την επιλογή να έρθω σ αυτή την ομάδα καθώς ενημερώνομουν για την πορεία της και είδα πως γίνεται μια αξιόλογη και πολύ οργανωμένη προσπάθεια απ όλες τις πλευρές τα τελευταία χρόνια,ενώ επίσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργαστώ με τον κ.Σκουλικάρη.


Τι γνωρίζεις για την νέα σου ομάδα;

Όπως ανέφερα και προηγουμένως ενημερώνομουν για την ομάδα,την πορεία,τα αγωνιστικά αποτελέσματα καθώς επίσης και για το γεγονός ότι υπήρχε θετικό κλίμα μεταξύ των αθλητριών,κάτι πολύ σημαντικό!ξέρω πως στηρίζονται στην δουλειά μέσα στο γήπεδο και την πειθαρχία και πιστεύω πως είναι οι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία μιας ομάδας στους στόχους που αυτή ορίζει,κάνοντας και την ομάδα των Μακεδόνων ανταγωνιστική στην Α1.Ακόμα η σταθερότητα του προπονητή στην ομάδα και η προσωπική βελτίωση των αθλητριών που συνεργάζονται και λειτουργούν ως σύνολο αποτελούν κίνητρο για μένα να αποτέλεσω μέλος αυτής της ομάδας η οποία αγωνίζεται διαρκώς σε ένα γεμάτο γήπεδο με πολύ ωραίους φιλάθλους που στηρίζουν και επαινουν την προσπαθεια των αθλητριών.

Η αλήθεια είναι ότι είναι νωρίς για να οριοθετούμε τους στόχους της ομάδας, πες μας όμως για τους προσωπικούς σου στόχους. Τι θα ήθελε να πετύχει η Μαρία με τη συμμετοχή της στην ομάδα των Μακεδόνων;

προσωπικοί στόχοι;σίγουρα η μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση,δίνοντας και εγώ απ την πλευρά μου τον καλύτερο μου αγωνιστικό και προσωπικό εαυτό.εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη Υγεία,υπομονή και επιμονή ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ