1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2014 18:52

Καββαδία τετραετίας

Νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας υπέγραψε η Αγγελική Καββαδία με τον Παναθηναϊκό. Μολονότι είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, η κορυφαία μπλοκερ της περσινής σεζόν θα φοράει τα πράσινα μέχρι το 2018, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πράσινη

Η ύψους 1.90 κεντρική του «τριφυλλιού» φέτος αναδείχθηκε μία φορά MVP της αγωνιστικής, και συγκεκριμένα για την 14η όπου είχε 12 πόντους με 5/8 επιθέσεις και 7 μπλοκ, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη της νίκης της ομάδας της επί των Βριλησσίων με 3-1 σετ. Η «Αγγέλα» όπως την φωνάζουν οι συμπαίκτριές της συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία 7άδα του φετινού πρωταθλήματος, μετά από ψηφοφορία των 12 προπονητών της Α1 γυναικών.

Η νεαρή κεντρική ήταν η κορυφαία μπλοκερ της Α1 Γυναικών, έχοντας  76, έναντι 68 της Μαρίας Χατζηνικολάου που ήταν 2η στη σχετική λίστα.

Πηγή: Εφημερίδα Πράσινη

1 σχόλιο

  • Comment Link ΕΛΕΝΑ Γ. Τρίτη, 27 Μαΐου 2014 17:31 posted by ΕΛΕΝΑ Γ.

    Άλλο ενα κορίτσι που έφυγε από τον Ηρακλή Κηφισσιάς και σώθηκε.Ανοδική και αλματώδη η πορεία της.Ότι κατάφερε μέχρι τώρα το κέρδισε επάξια χωρίς μεσάζοντες και σπρώξιμο.Αν καταφέρει ο Ρούσσης και την βοηθήσει θα γράψει ιστορία σαν κεντρική.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ