1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-02-2016 18:00

Σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σε απολογία από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ Νίκη Ρεβύθη κλήθηκαν τα σωματεία Κομοτηνή, Καμπανιακό και Θρίαμβο Χαϊδαρίου για την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου. Επίσης σε απολογία κλήθηκε και ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Το σωματείο ΜΓΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και τον έφορο του ΠΕΤΡΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 9/1/16 μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΜΠΑΣ – ΜΓΣ ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Το σωματείο ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και τον προπονητή του ΑΓΓΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 1/11/15 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ και την αθλήτρια του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 19/12/15 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ – ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 8/2/16 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Διαβάστηκε 1366 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ