1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-05-2024 14:37

Προολυμπιακό Γυναικών: Ήττα της Ελλάδας απο την Τσεχία

Την ήττα από την Τσεχία γνώρισε η ελληνική αποστολή στο Μπαλικεσίρ, στην πρεμιέρα του Β' ομίλου γυναικών της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά).
Το πρωί της Παρασκευής η νεαρές Ελένη Αλεξόγλου, Μυρτώ Πασχαλάκη ηττήθηκαν με 2-0 (21-09, 21-06) σετ από τις αδερφές Παβέλκοβα, Κατερίνα και Άννα, οι οποίες πριν δύο χρόνια είχαν κατακτήσει στο Λουτράκι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ18.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη πάλεψαν απέναντι στην πρώτη ομάδα της Τσεχίας, τις Χερμάνοβα, Στότσλοβα λυγίζοντας με 2-0 (21-19, 21-13) σετ μετά από 40 λεπτά αγώνα.

Η Ελλάδα θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει στην διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 18/5 το πρωί την Τουρκία, που γνώρισε δύο ήττες από την Δανία.

Στις 9 το πρωί Αλεξόγλου και Πασχαλάκη θα αντιμετωπίσουν τις Τσέλεμπι, Σεντσέλ και στις 9.50 Μαναβή και Τριανταφυλλίδη θα αναμετρηθούν με τις Νεζίρ, Τέτσιμπερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ