1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-05-2024 23:01

Ασημένιο μετάλλιο για Κανέλλο, Ιωαννίδη και χάλκινο για Κόλα, Σιδέρη στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι ανδρικές μας ομάδες μπιτς βόλεϊ που συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακή 12/5 στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.

Ο Ιάσων Κανέλλος με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη έφτασαν μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης αλλά εκεί γνώρισαν την ήττα από τους Τούρκους Γιουσούφ, Μπατουχάν με 2-0 (21-17, 21-15) σετ, ομάδα που είχαν καταφέρει να νικήσουν στο τάι μπρέικ στον 3ο γύρο.

Η Εθνική μας ομάδα επιστρέφει στην Ελλάδα και αμέσως θα αναχωρήσει για το Βίλνιους της Λιθουανίας, εκεί όπου θα ενσωματωθεί με τους Σταύρο Ντάλλα, Δημήτρη Χατζηνικολάου και τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Ποθητάκη για να λάβουν μέρος στην Β' φάση του Προολυμπιακού τουρνουά (17-19 Μαΐου).




Σπουδαίο τουρνουά έκαναν και ο Αντιόλ Κόλα με τον Βαγγέλη Σιδέρη που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, καθώς στον μικρό τελικό επιβλήθηκαν των Ρουμάνων Γκριγκόρε, Πόπα με 2-0 (21-18, 21-12) σετ.



Ο Ιάκωβος Καφούρος και ο Χρήστος Τσιγαρίδας στο πρώτο τους φετινό επίσημο διεθνές τουρνουά κατέλαβαν την 7η θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ