1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-08-2014 13:55

Αναβίωσε ένα από τα πρώτα τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Κατάκολο

Με μεγάλη αγωνιστική, αλλα και οργανωτική επιτυχία έκλεισε το 1ο «BEACH VOLLEY TOUR» στην παραλία «Κουνέλια» στο Κατάκολο.

Το τουρνουά που θα συνεχιστεί σε λίγες μέρες σε άλλη παραλία παρακολούθησαν πολλοί θεατές και παρευρισκόμενοι, οι οποίοι έμειναν ικανοποιημένοι από το υψηλό επίπεδο βόλλευ που παίχθηκε και το θέαμα που πρόσφεραν οι 24 ομαδες στους άνδρες και οι 8 στις γυναίκες. Έτσι αναβίωσε με τον καλύτερο τρόπο το πρωτο τουρνουά μπιτς βόλει που είχε διεξαχθεί στο νομό μας την δεκαετια του 80′ και ένα από τα πρώτα στην Ελλάδα, όταν ακόμη επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα του αθλήματος δεν υπήρχε.

Τελικοί νικητές στους άνδρες οι αδελφοί Παναγιωταρα (Σταύρος και Φώτης) που φαίνεται να χτίζουν παράδοση, αγωνιζόμενοι στον τελικό με το δίδυμο του Κιάλιου Αλμπάνο με τον Παναγιώτη Ζαχαρόπουλο, οι οποίοι και αυτοί με την σειρά τους απέδωσαν εξαιρετικά και στον τελικό.

Εξαιρετικοί και επίσης δυνατοί το άλλο ζευγαρι απο την Αμαλιάδα, οι Παναγιώτης Τσαούσης και Μαρέλντο Βελιχαϊ όπως και οι μικροί Αγγελος Πασάϊ και Μιχάλης Τσιλότι που κερδισαν το χειροκρότημα. Στις γυναίκες πρώτες και αήττητες κατέληξαν οι Καλιρρόη Γιαμπαστη με την Μαρία Μαστοροπούλου κερδίζοντας στον τελικό τις επίσης άξιες Βερόνικα Κοτσώρη και Χριστίνα Διαμαντοπούλου. Τρίτες τελικά μετα από ενα όμορφο μικρό τελικό οι Γιωτα Νικολοπούλου με την Κανελλίνα Λαμπροπούλου, νικώντας τις Ελένη Μαστοροπούλου και Νάσια Νικολοπούλου. Είναι άξιοι όλοι και όλες και το σημαντικό είναι ότι οι αγώνες κύλησαν σε πολύ όμορφο κλίμα με πλόυσιο θέμα που πολλές φορές κέρδισε το χειροκρότημα των θεατών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ