1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2014 13:42

Γκουρτσούλης, Ντίνου, Στάικος, Νίτης νίκητες στο Intersport Mixed Open Series by Efi Sfyri

Το INTERSPORT Mixed Open Series by Efi Sfyri πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2010 σε συνεργασία με το Vari Sports Club και το Beach Volley Academy by Efi Sfyri. Φέτος, το μεικτό πρωτάθλημα beach volley της INTERSPORT επέστρεψε με 4 νέα τουρνουά για τους λάτρεις του πιο hot καλοκαιρινού αθλήματος.

Το δεύτερο τουρνουά του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Ιουλίου με πλήθος συμμετοχών και θεατών σε ένα βραδινό τουρνουά με ατμόσφαιρα πάρτυ στα γήπεδα του Vari Sports club. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 16.00 ενώ αρκετά αργότερα το γήπεδο μεταμορφώθηκε σε κλαμπ, με τους τελικούς των ανδρών να διεξάγονται λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με πολύ κέφι λόγω Amstel Radler.

Tην πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κ. Γκουρτσούλης – Λ. Ντίνου ύστερα από έναν θεαματικό αγώνα με τους Μ. Αιβαζιάν - Μ. Τσακοπούλου, με σκορ 21- 19. Το ανδρικό τουρνουά κατέκτησαν οι Κ.Στάικος- Δ.Νίτης με σκορ 21-13 κόντρα στους Γ. Κανατσούλη- Λ.Γαρούφη, με έπαθλο-κίνητρο μια προπόνηση δώρο με την εθνική ομάδα Κότσι- Ζούπα και τον προπονητή τους Σπύρο Καραχάλιο. Παράλληλα νικητής της μεγάλης κλήρωσης για τη διήμερη διαμονή στο “12 Months Luxury Resort” αναδείχθηκε o Γιάννης Γαλάνης.

Η Έφη Σφυρή που διευθύνει την Ακαδημία του VSC δήλωσε: «Άλλη μία διοργάνωση της Intersport στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και εντυπωσιακούς αγώνες. Έκπληξη αποτέλεσε η σταθερότατη εμφάνιση των Κανατσούλη Γιώργου και Γαρούφη Λεωνίδα που απέδειξαν πως η συνέπεια στην προπόνηση αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο για κάθε αθλητή. Θερμά συγχαρητήρια και στους πρωταγωνιστές του μεικτού, Κωνσταντίνο, Λίλυ, Μαριγώ και Μπαρουίρ, που κυριολεκτικά μας καθήλωσαν στον τελικό».

Το INTERSPORT Mixed Open Series 2014 by Efi Sfyri υποστηρίχθηκε επίσης από τo “12 Months Luxury Resort”, τη Wilson, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, το κατάστημα οπτικών “Αrte di Οttico”, την Cryosauna, τη Watermelon και το εστιατόριο Pasaji.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ