Εκτυπώστε τη σελίδα
22-10-2020 15:03

Εξετάσεις και αγιασμός στον ΠΑΟΚ

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που προέκυψε σε παίκτη του Μίλωνα, αφού ο δικέφαλος κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Volleyleague το Σάββατο, με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα.

Την ομάδα των «ασπρόμαυρων» είχε ενημερώσει νωρίτερα η διοίκηση της ΕΣΑΠ, πριν γνωστοποιηθεί η περίπτωση του κρούσματος για την ομάδα του Μίλωνα. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ιατρικές εξετάσεις πέρασε το τμήμα βόλεϊ ανδρών ενόψει της «πρεμιέρας» της Volleyleague απέναντι στον Μίλωνα στην Αθήνα. Τις εξετάσεις πραγματοποίησε ο γιατρός Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος στέκεται αρωγός σε όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ προσφέροντας τις μοναδικές υπηρεσίες του.  Το τμήμα ευχαριστεί τον Διαμαντή Γκολιδάκη για τις εξετάσεις στους αθλητές του Δικεφάλου.»

Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε με αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, πάτερ Χρήστο στο "Παλατάκι" με τις ευχές όλων πρώτα για υγεία και μετά για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.