1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2020 15:03

Εξετάσεις και αγιασμός στον ΠΑΟΚ

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το θετικό κρούσμα κορονοϊού που προέκυψε σε παίκτη του Μίλωνα, αφού ο δικέφαλος κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Volleyleague το Σάββατο, με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα.

Την ομάδα των «ασπρόμαυρων» είχε ενημερώσει νωρίτερα η διοίκηση της ΕΣΑΠ, πριν γνωστοποιηθεί η περίπτωση του κρούσματος για την ομάδα του Μίλωνα. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Ιατρικές εξετάσεις πέρασε το τμήμα βόλεϊ ανδρών ενόψει της «πρεμιέρας» της Volleyleague απέναντι στον Μίλωνα στην Αθήνα. Τις εξετάσεις πραγματοποίησε ο γιατρός Διαμαντής Γκολιδάκης, ο οποίος στέκεται αρωγός σε όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ προσφέροντας τις μοναδικές υπηρεσίες του.  Το τμήμα ευχαριστεί τον Διαμαντή Γκολιδάκη για τις εξετάσεις στους αθλητές του Δικεφάλου.»

Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε με αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, πάτερ Χρήστο στο "Παλατάκι" με τις ευχές όλων πρώτα για υγεία και μετά για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ