Εκτυπώστε τη σελίδα
19-10-2018 21:42

Κρεούζης: «Γιορτή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης υποστήριξε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:
«Είναι μία γιορτή για τη πόλη μας. Θεωρούμε και περιμένουμε πως το γήπεδο θα είναι γεμάτι για να δει υψηλού επιπέδου βόλεϊ. Θα το παλέψουμε για να πάρουμε αυτό μας αναλογεί. Είμαι έτοιμοι. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα στο γήπεδο με καλό και μεθοδικό προπονητή. Με την προσθήκη του Όκολιτς γίνεται πιο δυνατός. Ξεκάθαρος στόχος για μας είναι η παραμονή μέσα από ένα πρωτάθλημα που είναι Γολγοθάς».

Σχετικά άρθρα

  • Πρώτη κόντρα πριν τα πλέι άουτ για Εθνκό Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνή
    Τα ξίφη τους διασταυρώνουν οι δύο εκπρόσωποι της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Κομοτηνή για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλα και ενόψει των πλέι άουτ (22η αγωνιστική, 29/3, 18.30, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).
  • Σάκης Ψάρρας: «Δεν υποτιμώ κανέναν, όλοι θα παίζουν το ίδιο»
    Αποφάσισμένος να επιβάλει την φιλοσοφία του μέσα και έξω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και είπε:
  • Η αφιέρωση του Δεληκώστα στον Ρουμελιώτη και τα πολλά λάθη της Κομοτηνής
    Στον Νίκο Ρουμελιωτη αφιέρωσε την νίκη του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δεληκώστας ενώ ο Ηλίας Κρεούζης της Κομοτηνής εστίασε στα λάθη των παικτών του.

     
  • Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κομοτηνή
    Με τη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κομοτηνής που θα γίνει στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στις 17.30 και θα μεταδοθεί ιντερνετικά από την κρατική τηλεόραση (ERTplay) ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (5η αγωνιστική, 12/11, 17.30, διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας).
  • Ζει το όνειρο η Κομοτηνή κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ
    Η μεγάλη στιγμή που περίμενε ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής εδώ και 19 χρόνια επιτέλους έφτασε. Μετά την άνοδο στην Volley League από τον Β΄όμιλο της Α2 ανδρών η Κομοτηνή είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα απέναντι στον πανίσχυρο και κυπελλούχο ΠΑΟΚ που πηγαίνει στη Θράκη φορμαρισμένος από το Τσάμπιονς Λιγκ. (2η αγωνιστική, 20/10, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης).