1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-03-2019 00:34

Πρώτη κόντρα πριν τα πλέι άουτ για Εθνκό Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνή

Τα ξίφη τους διασταυρώνουν οι δύο εκπρόσωποι της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Κομοτηνή για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλα και ενόψει των πλέι άουτ (22η αγωνιστική, 29/3, 18.30, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 13 βαθμούς και 5 νίκες σε 17 αγώνες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα θα συναντηθεί και πάλι με την Κομοτηνή στα πλέι άουτ. Η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στις 3 νίκες. Ο αγώνας της 22ης αγωνιστικής δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά και για τις δύο ομάδες είναι πρόβα για τα πλέι άουτ.

«Περιμένω από τους παίκτες μου να βγάλουν στο γήπεδο την αποφασιστικότητα και το πάθος που χρειάζονται αυτοί οι αγώνες. Δεν θα κρίνει κάτι αυτό το ματς αλλά η κάθε εμφάνιση μας από εδώ και πέρα πρέπει να μην έχει λάθη. Πρέπει να αντιληφθούμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λόγια. Είναι η ώρα των ευθυνών για όλους», είπε ο Σάκης Μουστακίδης.Η Κομοτηνή θα τεστάρει τις δυνάμεις της ενόψει των πλέι άουτ για τα οποία προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό.

Η ομάδα της Ροδόπης έχει 5 βαθμούς με μία νίκη στο ενεργητικό της και θέλει να στείλει τα μηνύματα της για παραμονή αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. «Τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα και για μας και για τον Εθνικό. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και θα πρέπει να έχουμε διάρκεια και αυτοπεποίθηση. Θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες», είπε ο τεχνικός της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης.

Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε στην Κομοτηνή στις 22 Δεκεμβρίου 2018 με 0-3 (18-25, 23-25, 21-25)            

Το προγραμμα

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Δημήτρης Βικέλας, Ερμούπολη 18.30: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Κούτρα.

Μιχάλης Παρασκευόπουλος, Αλεξανδρούπολη 18.30: Μ.Γ.Σ.Εθνικός - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Σταματόπουλος, Τονονίδης, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Ζηρίνειο 18.30: Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο. (ΕΡΤ-Sports)
Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης, Επόπτες: Κυργιαλάνη, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.
 
PAOK Sports Arena, Πυλαία 18.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης, Επόπτες: Δρανίτσας, Λούμσι, Γραμματεία: Καρακούλια.Ρεπό έχουν Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός 

Σχετικά άρθρα

  • Σάκης Ψάρρας: «Δεν υποτιμώ κανέναν, όλοι θα παίζουν το ίδιο»
    Αποφάσισμένος να επιβάλει την φιλοσοφία του μέσα και έξω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και είπε:
  • Η αφιέρωση του Δεληκώστα στον Ρουμελιώτη και τα πολλά λάθη της Κομοτηνής
    Στον Νίκο Ρουμελιωτη αφιέρωσε την νίκη του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δεληκώστας ενώ ο Ηλίας Κρεούζης της Κομοτηνής εστίασε στα λάθη των παικτών του.

     
  • Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κομοτηνή
    Με τη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κομοτηνής που θα γίνει στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στις 17.30 και θα μεταδοθεί ιντερνετικά από την κρατική τηλεόραση (ERTplay) ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (5η αγωνιστική, 12/11, 17.30, διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας).
  • Κρεούζης: «Γιορτή ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ»
    Ο προπονητής του ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης υποστήριξε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:
  • Ζει το όνειρο η Κομοτηνή κόντρα στον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ
    Η μεγάλη στιγμή που περίμενε ο ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής εδώ και 19 χρόνια επιτέλους έφτασε. Μετά την άνοδο στην Volley League από τον Β΄όμιλο της Α2 ανδρών η Κομοτηνή είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα απέναντι στον πανίσχυρο και κυπελλούχο ΠΑΟΚ που πηγαίνει στη Θράκη φορμαρισμένος από το Τσάμπιονς Λιγκ. (2η αγωνιστική, 20/10, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ