Εκτυπώστε τη σελίδα
21-04-2013 19:12

Συγχαρητήρια του ΠΑΣΑΠ στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. συγχαίρει τους προπονητές, τη διοίκηση και ιδιαίτερα τους αθλητές του σωματείου Ολυμπιακός Σ.Φ.Π για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague στο Βραχάτι και την επίτευξη του φετινού «τρεμπλ» (Κύπελλο Ελλάδας, League Cup). Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζει και η φιναλίστ ομάδα του Παμβοχαϊκού, που στην ιστορική της παρουσία σε τελικό κατάφερε να προσφέρει όμορφο και ανταγωνιστικό θέαμα, δίνοντας στη σειρά των φετινών τελικών έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Παρά τις όποιες φιλότιμες οργανωτικές προσπάθειες έγιναν εκ της διοργανώτριας αρχής, το  φετινό πρωτάθλημα απέχει αρκετά από το μοντέλο που ευαγγελίζεται και διεκδικεί  τα τελευταία χρόνια ο ΠΑ.Σ.Α.Π για το ελληνικό βόλεϊ και κυρίως για τους αθλητές και τις αθλήτριές του.
Περιμένουμε λοιπόν άμεσα την ΕΣΑΠ να απαντήσει στο αίτημα που έχει καταθέσει εγγράφως ο Σύνδεσμός μας για συνάντηση των δύο πλευρών, προκειμένου οι πρωταγωνιστές του αθλήματος να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του χώρου και κατόπιν συνεργασίας των δύο πλευρών να καθοριστεί  το πλαίσιο διεξαγωγής και λειτουργίας ενός καλύτερου πρωταθλήματος, στα πρότυπα των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών».

Σχετικά άρθρα