Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2013 22:14

«Έρχεται το παιχνίδι της χρονιάς. Μακάρι να είμαι εκεί»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, παραδέχθηκε τη μεγάλη σημασία του αγώνα των πλέι άουτ απέναντι στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας και να βρεθεί στη Κυψέλη, προκειμένου να καθοδηγήσει την ομάδα του.  

«Έρχεται το παιχνίδι τη χρονιάς. Είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κάνεις κάτι για να σωθείς. Και ο ένας βαθμός θα είναι κέρδος. Ότι έχουμε κερδίσει εφέτος με τις καλές ομάδες δεν έχουν σχέση με το παιχνίδι που μας περιμένει. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός στην έδρα του και έχει ενθουσιασμό και δύναμη. Ο Χατζηπαραδείσης με τη μέση και ο Κολτσιάκης με τη γάμπα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με το πρόβλημα υγείας που έχω. Σήμερα ο κ.Ναβροζίδης που έκανε μια ένεση αλλά δε μπορώ ούτε να περπατήσω. Μακάρι να είμαι καλύτερα, αλλιώς την ομάδα θα κοουτσάρει ο Μιχάλης Κυριάκου στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Σχετικά άρθρα

1 σχόλιο

  • Comment Link ex  παλη-της Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 06:47 posted by ex παλη-της

    ήταν που ήταν διαλυμένη η ομάδα έγινε κι αυτό........Φαντάζομαι την ομάδα θα συνοδέψουν σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι και κάποιοι από τη διοίκηση(;). Δηλαδή θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει αυτό.Δε νομίζω να επαληθευθούν οι κακές γλώσσες που λένε ότι αυτοί που διοικούν(;) είναι μόνο για τσίπουρα και εκδρομές στο Ρέθυμνο όπου για πρώτη φορά βρέθηκαν κοντά στην ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς.