Εκτυπώστε τη σελίδα
26-11-2015 02:21

Πελεκούδας: «Σε αυτό το γήπεδο ανδρώθηκα»

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας μετά τη νίκη επί του Ηρακλή με 3-1 σετ μίλησε για τα χρόνια που ήταν στον «γηραιό» με τον οποίο κατέκτησε στη Μίκρα πρωτάθλημα και κύπελλο:

«Σε αυτό το γήπεδο πήρα πρωτάθλημα και κύπελλο εδώ ανδρώθηκα, είναι ένα οικείο γήπεδο για μένα και αυτό βοηθάει. Η ομάδα μου πάει καλά αυτή τη στιγμή, παρά το ότι ο διαγώνιος μας δεν έπαιξε τόσο καλά οι υπόλοιποι καλύψαμε το κενό του και κερδίσαμε. Ο Ηρακλής είναι μια πολύ μαχητική ομάδα και δεν πρέπει να δίνεις δικαίωμα γιατί θα έχεις πρόβλημα. Εμείς δεν κυνηγούσαμε τη νίκη, ήμασταν πιο άνετοι, είχαμε πιο πολύ τρέλα και όρεξη. Ταξιδεύαμε τόσες ώρες και αξίζει».

«Μονόδρομος η νίκη»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε: «Ο Ηρακλής είναι μια δύσκολη ομάδα πολλές ομάδες θα έχουν πρόβλημα στην έδρα του να περάσουν βέβαια εμείς σε κάποια σημεία έχουμε παράπονα σε καθοριστικά σφυρίγματα από τη διαιτησία, που μας έβγαλαν από την ηρεμία μας και δεν ήταν ένα και δύο απλά το προσπερνάω. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή που έχει φτιάξει μια τέτοια ομάδα και αγωνίζεται έτσι. Για μας είναι σημαντικό γιατί είμαστε μια ομάδα που αγωνιζόμαστε εδώ και δύο μήνες και παίζουμε τόσο καλά. Η πρώτη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με μια ομάδα καθώς ο Ηρακλής είναι Ηρακλής. Για μας η νίκη σε όλα τα παιχνίδια είναι μονόδρομος άρα αγωνιζόμαστε γι’ αυτό».

 

 

Σχετικά άρθρα