Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2015 17:02

Εφραιμίδης: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Στην «Arena Press» μίλησε ο Δημήτρης Εφραιμίδης για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο νεαρός ακραίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ την προηγούμενη χρονιά, κατακτώντας το νταμπλ.
Δημήτρη, αρχίσατε την προετοιμασία της νέας σεζόν, το σχόλιο σου για την πορεία της;

«Η προετοιμασία είναι σε ρυθμούς αρκετά μέτριους προς το παρών, γιατί πρέπει πρώτα να προετοιμάσουμε το σώμα μας. Στη συνέχεια έρχεται το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας, που είναι να δέσουμε σαν ομάδα και να αναπτυχθεί η χημεία του συνόλου».

Είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους;

«Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει στόχους πάλι αρκετά υψηλούς. Η ομάδα μας είναι πιο νεανική από την περσινή χρονιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που θέλουμε. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αρκετά πιο δυνατό. Το πιστεύω αυτό γιατί από ότι είδα, αρκετές ομάδες κάνανε φέτος δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Βέβαια αυτό θα πρέπει να αποδειχτεί και μέσα στο γήπεδο, που είναι και ο «καθρέπτης» όλων των αθλητών».

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει νέο τεχνικό, τον κ.Ζελιάσκοφ. Πως είναι η συνεργασία μαζί του;

«Ο κ. Ζελιάσκοφ είναι πολύ καλός στην δουλειά του. Έχει πολλές φιλοδοξίες και στο διάστημα που είμαστε στην προετοιμασία, έχω καταλάβει πως έχει αρκετή όρεξη για δουλειά. Γνωρίζει καλά το άθλημα του βόλεϊ αλλά το πιο σημαντικό, γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα, άρα δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής και αυτομάτως ήξερε από την αρχή τι να ζητήσει από εμάς μέσα στο γήπεδο».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στο κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ για την έμπρακτη στήριξη του την περσινή σεζόν, στην πιο σημαντική χρονιά στην ιστορία του τμήματος. Τους προσκαλώ να είναι και φέτος κοντά μας για να τα καταφέρουμε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας δίνει άλλο αέρα όταν έρχεται στους αγώνες, μας δίνει μια απίστευτη ώθηση. Φέτος τους χρειαζόμαστε και παραπάνω, γιατί θα έχουμε και την διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Σχετικά άρθρα