Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
16-07-2015 18:27

Κλειστή Λίγκα και όμιλοι Βορρά - Νότου

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλίου ορίστηκε η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΣΑΠ, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως φυσικά και το διοικητικό συμβούλιο που θα ακολουθήσει.

του Δημήτρη Τυχάλα

Δεδομένου ότι σήμερα Πέμπτη 16 Ιουλίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα έχει εκδώσει τις αποφάσεις της για τους φακέλους που έχουν καταθέσει οι δέκα ομάδες (οι δύο νεοφώτιστες, Ηρακλής και Παναχαϊκή έχουν περιθώριο έως τις 30/7) θα υπάρχει μια πρώτη εικόνα για την εξωαγωνιστική κατάσταση των ομάδων, η οποία όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ολίγον τι απογοητευτική.

Το Sportsfeed σας είχε ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα ότι η ΕΕΑ δεν ασχολήθηκε με τους φακέλους του βόλεϊ, λόγω της σοβαρότητας των άλλων θεμάτων που αντιμετώπιζε (καταγγελίες για ποδόσφαιρο και μπάσκετ), ωστόσο αυτή ήταν μισή αλήθεια. Η άλλη μισή ήταν ότι από τις 10 ομάδες, ολοκληρωμένο φάκελο είχαν καταθέσει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός! Οι υπόλοιπες 8 ομάδες (ανάμεσα τους κι ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ) είχαν ελλείψεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι ελλείψεις χαρακτηρίζονται όχι ιδιαίτερα σοβαρές και θεωρητικά στο μεσοδιάστημα που έχει προκύψει θα έχουν τακτοποιηθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.