Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2015 22:45

«Ντόπες» οπαδών πριν το ταξίδι στη Σύρο

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Χωρίς προβλήματα και με μεγάλη ανυπομονησία για το επερχόμενο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σύρο όπου και το Σάββατο στις 17:15 θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο ημιτελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Κηφισιά.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε τη Πέμπτη το μεσημέρι και στη συνέχεια η ομάδα αναχώρησε για το νησί των Κυκλάδων. Μάλιστα φίλοι της ομάδας και το προσωπικό του PAOK Sports Arena χαιρέτησαν με κόρνες και σημαίες τους αθλητές του Γιάννη Καλμαζίδη , θέλοντας έτσι να τους ενισχύσουν ψυχολογικά.

Η ομάδα πέταξε αεροπορικώς για την Αθήνα στις 15:00 και στις 17:00 έφθασε στο Λιμάνι του Πειραιά από και μετέβη ακτοπλοϊκώς στη Σύρο . Το ταξίδι ήταν ιδιαίτερα καλό και κύλησε χωρίς προβλήματα . Η ομάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να φθάσει λίγο μετά τις 9 στη Σύρο.

Στο ίδιο πλοίο βρίσκονταν και οι ομάδες του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς καθώς ο προγραμματισμός των διοργανωτών ήταν να φθάσουν όλες οι ομάδες μαζί στο νησί, καθώς για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Στις 16:00 την Παρασκευή η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο Δ. Βικέλας που θα φιλοξενηθεί το φάιναλ φορ.
Διαβάστηκε 777 φορές