Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
04-05-2014 00:52

Συγχαρητήρια από διοίκηση και ΠΑΕ

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, ο χορηγός και μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ
Παντελής Ταρνατόρος (Αντιπρόεδρος ΤΑΑ): «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Πέτυχαν κάτι μοναδικό και έδειξαν πως αυτή η ομάδα στα δύσκολα είναι πολύ δυνατή. Το πίστεψαν και παρά τα προβλήματα έφτασαν στην κατάκτηση του νταμπλ».

Χρήστος Φλάμπουρας (Μέλος ΤΑΑ, Χορηγός): «Μπράβο στα παιδιά. Έδειξαν πως είναι μάγκες και πως ξέρουν να κερδίζουν. Αυτό που έκαναν ήταν κάτι μαγικό. Συγχαρητήρια. Θέλω ν' αφιερώσω αυτό το Πρωτάθλημα στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι δίπλα στον σύλλογο και στα εύκολα και φυσικά στα δύσκολα».

Νίκος Μαντούβαλος (Μάναντζερ): «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλους αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό έχεις συμβόλαιο με τις κούπες. Σε κάθε αγώνα η ομάδα υπερέβαλε εαυτό λόγω των συνεχών τραυματισμών και οποιανδήποτε άλλη μ' αυτά τα προβλήματα δεν θα ήταν ούτε στα πλέι οφ. Αποδείξαμε ότι η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά. Αυτό το νταμπλ το αφιερώνουμε σ' εκείνους που μας είχαν διαγράψει από τον πρώτο γύρο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ Ανδρών, η οποία κατέκτησε έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του πρωταθλητή Ελλάδας, κάνοντας παράλληλα το νταμπλ για την εφετινή περίοδο. Ο «αυτοκράτορας» σε όλα τα σπορ είναι ένας και όλα του τα τμήματα το αποδεικνύουν διαρκώς, βαδίζοντας σταθερά από τη μία επιτυχία, στην άλλη!»
Διαβάστηκε 248 φορές