Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-06-2015 20:29

Πρόταση 10 ομάδων από τον ΣΕΠΠΕ

Στο Αλεξάνδρειο η μέρα ξεκίνησε με προτάσεις από τη ΣΕΠΠΕ.
Στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας των σεμιναρίων της Ένωσης προπονητών, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Από τους προπονητές, δια στόματος Χαριτωνίδη και Σαμαρά προτάθηκε η μείωση των ομάδων της Volleyleague από 12 σε 10. Είναι κάτι που συζητιέται εδώ και καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί η απόφαση αλλαγής.

Μάλιστα γίνεται λόγος από τον ΣΕΠΠΕ και για 3μερα τουρνουά στις έδρες των 4 πρώτων ομάδων της κανονικής περιόδου. Επίσης οι προπονητές προτείνουν και στην Α2 πρωτάθλημα 2 ομίλων με 14 ομάδες (Βορράς - Νότος).

1 σχόλιο

  • Comment Link ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (20 ΣΤΑ 20)!!!!!!!!!! Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015 10:16 posted by ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (20 ΣΤΑ 20)!!!!!!!!!!

    λέω μήπως 1-2 ομάδες που δε θα πάρουν αδειοδότηση τους έρθει λουκούμι και χωρίς πολλά πολλά θα μείνουν σε πρώτη φάση 12 και μετά βλέπουμε. Τα ακούν αυτά εκεί στο Κατσάνειο; Α καλά εκεί ο μέγας παράγων ο Κώτσος με το όνομα δήλωσε σε ΓΣ μεταξύ συγγενών και φίλων, δηλαδή καμμιά πενηνταριά νοματαίους, ότι βρέθηκε λύση και ότι θα ανακοινωθεί μάλιστα έως τελη Ιουνίου. Εντάξει μεγάλε ότι πεις. Τον Ταρνατώρο και τους άλλους που κάνουν σχέδια επί χάρτου τους ρώτησες; Αλήθεια ρε παιδιά εσείς οι γνωρίζοντες, ξέροντας το ποιοι κουμαντάρουν τον Ηρακλή αφού διοίκηση στην ουσία δεν είναι, πόσο πολύ θα τους υπολογίζατε; Πόσο θα παίρνατε στα σοβαρα τα όσα λένε; Θα φανεί, Κυριακή κοντή γιορτή, περιμένουμε μέχρι τέλη Ιουνίου για τη μεγάλη λύση του Κώτσου του μεγάλου παράγοντα.