Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-12-2014 17:06

Ζελιάσκοφ και Γκάνεφ όπως παλιά...

Στο volleynews.gr μίλησαν δύο αστέρες του παρελθόντος που βρέθηκαν στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ. Οι Νικολάι Ζελιάσκοφ και Λιούμπο Γκάνεφ βραβεύτηκαν και σχολίασαν την εκδήλωση. 
Ο Λιούμπο Γκάνεφ ήταν ένας από τους κορυφαίους διαγώνιους της Ευρώπης και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές που πέρασαν από το ελληνικό βόλεϊ. Ο ίδιος βρέθηκε στη γιορτή του ΣΕΠΠΕ και είπε:

«Αυτή η βραδιά με έκανε χαρούμενο. Είναι σημαντικό για μένα που οι άνθρωποι στην Ελλάδα με θυμούνται μετά από 17 χρόνια. Έπαιξα μόνο 1 χρόνο στην Ελλάδα, αλλά ήταν η καλύτερη μου χρονιά γιατί πήραμε το Πρωτάθλημα».

Ο Νικολάι Ζελιάσκοφ ήρθε το 1996 στην Ελλάδα και στον Α.Ο.Ορεστιάδας. Ένας από τους καλύτερους ξένους κεντρικούς που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι πραγματικά ξεχωριστή βραδιά για μένα. Πέρασα μεγάλο μέρος της καριέρας μου εδώ. Αισθάνομαι ωραία, αυτή η βραδιά μου έφερε ωραίες αναμνήσεις, με συγκίνησε και με έφερε κοντά με ανθρώπους που έχω παίξει. Στον χώρο του βόλεϊ είμαστε μία μεγάλη οικογένεια. Πήρα 3 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. Έχω ζήσει πάρα πολλές και καλές στιγμές. Το μόνο πράγμα που δεν κατάφερα και μου έχει μείνει, είναι που δεν κατάφερα να πάρω ένα πρωτάθλημα με την Ορεστιάδα. Εύχομαι κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια. Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου, έχω περισσότερους φίλους εδώ παρά στη χώρα μου».

Media