Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
05-09-2013 11:47

Ξεκίνημα στην Άρτα με στόχο την καθιέρωση

Στην κλειστή αίθουσα του 4ου Λυκείου Άρτας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Άρτας για την νέα χρονιά. Παρόντες ήταν 14 αθλητές, ενώ απουσίαζαν για διάφορους λόγους 4 αθλητές, οι Γιάννης Ντέντε, Λευτέρης Τάνας, Νίκος Καλλιμάνης και Φάνης Παυλάκης.


Eκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο ένας εκ των προπονητών, Αποστόλης Πορτοβάρας και  αφού καλωσόρισε τους αθλητές ευχήθηκε σε όλους πάνω από όλα υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. «Η καθιέρωση του νέου σωματείου μας στην Δυτική Ελλάδα είναι ο αρχικός μας στόχος και το καλό Βόλεϊ που όχι μόνο θα φέρει τους Αρτινούς φιλάθλους στο γήπεδο, αλλά και θα αποτελέσει πόλος έλξης για τα νέα παιδιά που θα θέλουν να ασχοληθούν με το Βόλεϊ» ήταν τα λόγια του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πολύ στίβο, αλλά και ασκήσεις με μπάλα, αφού στις 21 Σεπτεμβρίου υπάρχει αγώνας Κυπέλλου και μάλιστα νοκ-αουτ στην Πρέβεζα με την τόπική ομάδα, που την περυσινή χρονιά έκλεψε τις εντυπώσεις με το νεανικό σύνολο που παρουσίασε, μια ομάδα με πολύ μέλλον.

Στην πρώτη το παρόν έδωσαν οι Τασηνίκος Γεώργιος,  Κωστανίκος Αλέξανδρος, Πλακιάς Κώστας, Δάσκαλος Κώστας, Καψάλας Γιάννης, Αθανασίου Λάμπρος, Χαττάρι Ιωσήφ, Κομζιάς Θεοφάνης, Ζαχάρος Δημήτρης, Καραμπάς Πέτρος, Δραγατάκης Κώστας, Κουτσούπας Διονύσης, Μπλόκου Ρενάτο και Δημοθόδωρος Πάνος που όμως λόγω σπουδών θα μεταγραφεί τις επόμενες μέρες σε ομάδα της Θεσσαλονίκης.