Εκτυπώστε τη σελίδα
20-08-2013 14:43

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Β.Α.Ο

Ξεκίνησε την Δευτέρα 19/8 η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος βόλει του Β.Α.Ο.

Με την παρουσία της Σοφίας Τσακαλίδου, Τεχνικής Διευθύντριας και υπεύθυνη λειτουργίας ακαδημιών του τμήματος βόλει και με τον προπονητή Γιάννη Ρούσση, ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν η γυναικεία ομάδα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι παίχτριες και το τεχνικό επιτελείο εργαζόταν με όρεξη στο ανοιχτό γήπεδο 5Χ5.

 

Το παρόν έδωσαν όπως εικονίζονται στην φωτογραφία από δεξιά, οι:  Όρθιες:  κ. Τσακαλίδου , Θωμαή και Έλσα Ασβεστοπούλου, (αποκτήματα από Α.Ο.Καβάλας), Στέλλα Τουκμενίδου, Ελίνα Αρβανιτίδου (Απόκτημα από ΜΕΝΤ) , Αθηνά Ζερίτη, Έλενα Αθανασίου, Κωνσταντίνα Κύρκου, Σαμάνθα Παρίση (απόκτημα από το Πειραματικό), Μαρία Στεφανίδου (απόκτημα από Αρχέλαο), Έλσα Σιούλα (απόκτημα απο Ηρακλή), Ευγενία Πολιτάνου, Χριστίνα Σταϊκού και Γιάννης Ρούσσης.  
Καθήμενες: Αναστασία Σιόλογκα, Θηρεσία Καρακούση, Έμα Επεσλίδου, Ουρανία Γεωργιάδου, Δήμητρα Τζήρου, Βίκυ Σανιώτη, Κατερίνα Τζήρου, Δήμητρα Καρακούση και Ευαγγελία Ταυλίκου
Απουσίαζαν δικαιολογημένα  οι: Προδαφίκα, Καρούσου, Ευλαβή, Τζεβαχάντζε.
Τις παίκτριες  χαιρέτησαν, καλωσόρισαν και τους  ευχήθηκαν καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες,, εκ μέρους του Προέδρου κ. Α. Τρελόπουλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Μ. Καρακούσης και ο Γ.Γ. κ. Νικόλαος Ρούσσης.