Εκτυπώστε τη σελίδα
19-07-2013 12:15

Με Κόβαζιτς οι άνδρες του Σαρωνικού

Ο Α.Ο.Α. Σαρωνικός ανακοινώσε την ίδρυση αγωνιστικού τμήματος ανδρών. Η νεοσύστατη ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 2013 -2014.

Οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο κλειστό γήπεδο του ΕΠΑΛ ενώ η ομάδα θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της  την Παρασκευή 19 Ιουλίου υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή Ζόραν Κόβαζιτς. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή στις 20.30.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην νέα αυτή προσπάθεια της ομάδας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Στάθη Νικολούζο, στο τηλέφωνο 6940 616 301.

8 σχόλια

  • Comment Link giati Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 16:14 posted by giati

    Υπάρχει κάποιος λόγος που τα σχόλια δημοσιεύονται με τέτοια καθυστέρηση; Πριν 3 μέρες έγραψα κάτι δηλώσεις στις οποίες ο Κονιάρης έλεγε πολύ καλά λόγια για το Ζόραν και δεν δημοσιεύτηκε τίποτα!

  • Comment Link alex1 Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 10:36 posted by alex1

    Εντάξει, αφού το λέει και ο Κόνιαρης, ένα μηδενικό είναι ο Ζόραν!!

  • Comment Link dimitriou Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 15:41 posted by dimitriou

    Αν δέν κάνω λάθος ο εν λόγω ¨προπονητής" δεν ηταν στην Μαλαισίνα και τον εδιωξαν ?

  • Comment Link christos koniaris Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 08:47 posted by christos koniaris

    εγω αγαπητε κηφησιωτη μπορει να ειμαι αηυπαρκτος....αλλα προσεχε μην πιανεις στο στομα σου οικογενειες με ηθος οπως η δικη μου στην κηφισια γιατι θα σε βρω και θα εχεις προβλημα......επειδη λοιπον μιλαω σπανια αλλα παντα με ουσια θα μας πεις το ονομα σου και τοτε θα τα πουμε οπως θελεις...τα περι αξιολογων ανθρωπων τα αφηνω στο κενο......η χωρα μας και το αθλημα αυτο καταντησε ετσι διοτι στα δρωμενα υπαρχουν οι ομοιοι σου αγαπητε

  • Comment Link KIFISIOTIS Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013 08:00 posted by KIFISIOTIS

    Xρηστακη ακομη και οι ανυπαρκτοι προπονητηκα οπως εσυ,εχουν το δικαιωμα να εχουν την αποψη τους,δεν εχουν ομως το δικαιωμα να μην σεβοντε εναν συναδελφο τους του οποιου η αξια ειναι αδιαμφισβη τιτη.Εαν δεν σου αρεσει ο χαρακτηρας του μην τον παρης προπονητη στην ομαδα σου.Βεβαια το να σεβεσαι τον εαυτο σου,δεν διδασκετε, το μαθαινει κανεις στα παιδικα του χρονια απο την οικογενεια του.Αρα λοιπον το ανηθικο σχολιο σου δεν αγγιζει αυτον που σχολιαζεις αλλα αποδεικνυει γιατι εισαι ανυπαρκτος και γιατι ποτε δεν θα τυγχανεις σεβασμου απο αξιολογους ανθρωπους.ΦΥΣΙΚΑ αρκεισαι στο να τυγχανεις της αποδοχης του αρρωστου γνωστου περιβαλοντος του ΖΑΟΝ,με το οποιο συγχνωτιζεσθε χρονια τωρα στο Ζηρινειο,και εχετε καταντησει παραδειγμα προς αποφυγη εναν απο τους ιστορικοτερους συλλογους στο Ελληνικο Βολλευ.Καλο θα ηταν βεβαια να μου απαντησης για να σε Ξευτιλισω μπροστα στο δυσοσμο περιβαλλον σου στο Ζηρηνειο.