Εκτυπώστε τη σελίδα
17-04-2023 21:36

LIFE Β εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: Μετρούν αντίστροφα Φοίβος και Δεξαμενή, δηλώσεις Ατσιδαύτη, Κομίνη

Αντίστροφα μετράνε για τον πέμπτο και τελυταίο τελικό των πλέι οφ της Life B’Εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑ, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Φοίβος Μελισσίων. Μετά την ισοφάριση της ομάδας του συλλόγου των βορείων προαστίων σε 2-2 νίκες με 3-1 σετ, όλα θα κριθούν για τον φετινό τίτλο στην «μητέρα των μαχών» την Παρασκευή 21/4 (21.45), στο κλειστό της Μεταμορφωσης.

 Ατσιδαύτης: Στόχος το μπρέικ

Στον απόηχο του τέταρτου ματς που έγινε πριν λίγες μέρες, ο αρχιτέκτονας της μεγάλης πορείας του συλλόγου των Μελισσίων στα πλέι οφ, ο πολύπειρος Στέλιος Ατσιδαύτης, είχε δηλώσει:

“Πιέσαμε στο σερβίς, ήμασταν καλοί στο μπλοκ και στην άμυνα. Περιορίσαμε τα λάθη μας και δεν δώσαμε εύκολους πόντους στην Δεξαμενή. Φέραμε πλέον τη σειρά στο 2-2 και θα ξαναπάμε στο κλειστό της Δεξαμενής για να παλέψουμε για τη νίκη και ο μπρέικ»

 Κομίνη: Ολα πήγαν καλά

Η «πιστολέρο» του Φοίβου, η 18 χρονη διεθνής ακραία, Σπυριδούλα Κομίνη, που βοήθησε σημαντικά η ομάδα των Μελισσίων να φτάσει στην ισοφάριση των τελικών, σχολίασε για την εξέλιξη του τέταρτου παιχνιδιού: « Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι θα είχε πολλές δυσκολίες.

Κάναμε καλή προετοιμασία και παρότι είχαμε προβλήματα τραυματισμών, καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Σερβίς και μπλοκ λειτούργησαν τέλεια και μετά το δεύτερο σετ όλα έγιναν πιο εύκολα για μας.Πλέον η σειρά είναι στο 2-2 και θα πάμε αποφασισμένες στον τελευταίο τελικό για να παίξουμε όλη τη χρονιά.»