Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2022 19:21

Εθνικός Πειραιώς: Σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση του Ανδρέα Γερονίκου

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται και πάλι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς, καθώς μετά από την χθεσινοβραδινή ήττα απο το Περιστέρι με 2-3 στα Καμίνια για την 7η αγωνιστική της Β’ εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, παραιτήθηκε ο Ανδρέας Γερονίκου

Σε ανακοίνωση η διοίκηση της Πειραιώτικης ομάδας ,ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα και υποστήριξε ότι θα ενισχυθεί με νέες μεταγραφές και θα προσληφθεί νέος κόουτς. Πιο αναλυτικά:

«Αποφασίσαμε μαζί με τον Ανδρέα Γερονίκου ότι την συγκεκριμένη στιγμή και μετά και από την νέα χθεσινοβραδινή ήττα, θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να χωρίσουν οι δρόμοι μας .Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον φίλο Ανδρέα για όσα πρόσφερε τους δύο αυτούς μήνες στον Εθνικό μας, και που είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται, και να του ευχηθούμε από καρδιάς καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξης. Ο Εθνικός απέκτησε ένα καλό και πολύτιμο φίλο σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στους στόχους της, θα ενισχυθεί με τουλάχιστον τέσσερις αθλήτριες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι οποίες θα είναι άμεσα έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Οι σκέψεις δε που υπάρχουν για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές.»