Εκτυπώστε τη σελίδα
26-05-2022 15:46

ΕΣΠΕΔΑ: Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση του Εθνικού Πειραιώς

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του το νεοφώτιστο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Η σχετική ανακοίνωση του Πειραιώτικου σωματείου αναφέρει:

«Εντυπωσιάζει με τις πρώτες του κινήσεις το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!Μέχρι στιγμής έχει έρθει σε συμφωνία με την 20χρονη πασαδόρο Ρένια Δημοπούλου που πέρσι διεκδίκησε μέχρι την τελευταία στιγμή την άνοδο στην Volleyleague, με τον Απόλλων Καλαμάτας από το Αιγάλεω, την 24χρονη  ακραία Κωνσταντίνα Αλατζάκη που υπήρξε αρχηγός της Κορίνθου για πολλά χρόνια με παραστάσεις τόσο στην Prealeague όσο και στην Volleyleague, την 19χρονη ακραία πολλά υποσχόμενη Ειρήνη Γρέτου από τον Μίλωνα, και ανανέωσε την 19χρονη Διαγώνια Αρχηγό της ομάδας Μαριάνθη Κουτούβαλη!!

"Βάζουμε σιγά σιγά μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Μπογιατζόγλου και τον Προπονητή μας Milos Radoikovits, "το τρένο στις ράγες"τόνισε ο επικεφαλής του τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης, τονίζοντας ότι είμαστε ακόμα στην αρχή και ότι  τα καλύτερα.... είναι μπροστά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!»