Εκτυπώστε τη σελίδα
18-05-2022 15:11

ΕΣΠΕΔΑ: Γιορτή ανόδου απο τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων στις 21/5

Φιέστα διοργανώνει το Σάββατο 21/5, ο Κρόνος Αγ. Αναργύρων για να γιορτάσει την άνοδο του στην Β’ Εθνική Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η γιορτή θα γίνει στο κλειστό Αγ. Αναργύρων (17.30) και η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φιλάθλους να πάνε στο γήπεδο για να χειροκροτήσουν τις αθλήτριες της ομάδας. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Φράνκο Αλφόνσο ενώ θα δοθούν δώρα σε όλους.

Ατσιδαύτης στην θέση του Καλημεράκη

Επίσης στον Κρόνο έχουμε εξελίξεις στον πάγκο της γυναικείας ομάδας με τον Στέλιο Ατσιδαύτη να επιστρέφει στην προπονητική, μετά την τριετή θητεία του στις Αμαζόνες, στην θέση του επιτυχημένου Μάνου Καλημεράκη, ο οποίος ηταν αυτός που οδήγησε τον σύλλογο στην άνοδο ως δεύτερη, πίσω απο τον Εθνικό Πειραιώς απο την Τοπική Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.

Μάλιστα ο τελευταίος φανερά προβληματισμένος από την αντικατάσταση του με απόφαση της διοίκησης, ανέβασε στο f/b:

«Η ομάδα του "Κρόνου Αγ. Αναργύρων" ανέβηκε στην Β' Εθνική Κατηγορία. Κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ. Συγχαρητήρια ομάδα. Δύσκολη ομολογουμένως σεζόν, όμως με απόφαση της διοίκησης, δεν θα συνεχίσουμε την κοινή πορεία μαζί, για την επόμενη σεζόν. Εύχομαι στον "Κρόνο" & στα κορίτσια, επιτυχίες με υγεία πάνω απ όλα.»