Εκτυπώστε τη σελίδα
23-02-2022 16:04

ΕΠΕΣΘ: Ποινές σε Αίαντα Ευόσμου και αδελφούς Παπαδημητρίου

Βαριές ποινές επέβαλε η δικαστική επιτροπή της ΕΠΕΣΘ, επι στον Αίαντα Ευόσμου και στους αδελφούς Κωνσταντίνο και Θόδωρο Παπαδημητρίου:

«Η ποινή την τιμωρίας της έδρας, με μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματικό πρόστιμο πενήντα ευρώ (50€) σύμφωνα με το άρθρο 14ο, περ. 1), εδ. α΄-β΄ του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

Η ποινή του αποκλεισμού εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών και χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων πενήντα ευρώ (350€) στον προπονητή του σωματείου κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου σύμφωνα με το άρθρο 10ο, Κεφ. Β), περ. 2) του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ, ενώ κρίνεται μη παραδεκτή η κατάθεση υπομνήματος από πλευράς του.

Η ποινή της απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο, όταν η ομάδα του αγωνίζεται, για δύο (2) μήνες και χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ (300€) στον στατιστικολόγο του σωματείου κ. Θεόδωρο Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν παρέστη κατά την ανωτέρω συνεδρίαση και συνεπώς δεν κατέθεσε παραδεκτά και σχετικό υπόμνημα, σύμφωνα με το άρθρο 13 ο, περ. 2) του ανωτέρω Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.»