Εκτυπώστε τη σελίδα
21-09-2020 13:49

Ανεβαίνει επίπεδο ο Πανελλήνιος με νέο δάπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών

Σε ανακαίνιση του κλειστού της Κυψέλης προχώρησε ο Πανελλήνιος, καθώς απέκτησε μετά από δεκαετίες καινούργιο δάπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών που τον ανεβάζει επίπεδο.

Για την εντυπωσιακή ανακατασκευή του τερέν, η διοίκηση ου συλλόγου των Ολυμπιακών, εξέδωσε ανακοίνωση , με την οποία αναφέρεται στην δημιουργία του νέου δαπέδου αλλά και στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας που θα αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ:

«Σε ένα νέο δάπεδο ολυμπιακών προδιαγραφών θα έχουν την δυνατότητα να γυμνάζονται πλέον υπο τις οδηγίες του προπονητή Σοφοκλή Θεοδωρίδη, οι αθλήτριες και οι αθλητές βόλεϊ του Πανελλήνιου ΓΣ.

Στο ανακαινισμένο κλειστό του ΠΓΣ θα υποδέχονται τις συναθλήτριες τους των αντιπάλων ομάδων τα νεα ιδιαίτερα σημαντικά αποκτήματα του συλλόγου Αναστασία Παπανίκα (ακραία) 'Αννα Κοτζαμάνη (διαγώνια) Αριάδνη Καζαντζη (ακραία) Ειρήνη Μασέλη (ακραία- λίμπερο) Αννα Αντονίνη ( διαγώνια) και η πασαδόρος Ευτυχία Παπαδάτου που αγωνίσθηκε πέρυσι συο πρωτάθλημα της Α2.

 Παραμένουν οι σταθερές αξίες των γυναικών του ΠΓΣ, Εμμανουέλα Φανουράκη (λιμπερο), οι ακραίες Νεφέλη Παλα, Σισσυ Βαρουξάκη, Ελένη Παπουτσή, Άννα Ρέντζου, η πασαδορος Ασπασία Γρέτου, και οι κεντρικές Θάνια Καραγιάννη, Ελένη Σταθοπούλου, Ηρώ Θανάσαινα. 

Με την ευκαιρία έναρξης των νέων πρωταθλημάτων ο σύλλογος μέσω του εφόρου των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και γυναικών Δημήτρη Τσούκα, απηύθυνε ενα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίσθηκαν πέρυσι με τα γαλανόλευκα και φέτος μετακινήθηκαν σε άλλες ομάδες.»