Εκτυπώστε τη σελίδα
27-07-2020 16:58

«Ρίζωσε» στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου η Βάσω Νικούλη

Για έκτη χρονιά θα παραμείνει στο τιμόνι της Ένωσης Ιλίου, η Βάσω Νικούλη. Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε τα χέρια με την φιλόδοξη Λαρισινή προπονήτρια για μια ακόμη χρονιά, με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του νέου πρωταθλήματος της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Η Νικούλη ως αθλήτρια, αγωνίστηκε στην θέση της κεντρικής, και έπαιξε σε Πανελλήνιο, Βύρωνα, Απολλώνιο, Ολυμπιακό, ΖΑΟΝ, ΕΑΛ, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και ΑΕΚ ενώ αποκορύφωμα της καριέρας της ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το 2011 στη Σάμο.

Προπονητικά βρίσκεται στον πάγκο του Ίλιον από την σεζόν 2015-16, και έχει οδηγήσει τον σύλλογο σε άνοδο από την τοπική κατηγορία στην Β έθνική, σε δύο τελικούς κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ και στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β εθνικής τη σεζόν 2018-19, που ήταν η καλύτερη στην μέχρι τώρα παρουσία της Ένωσης.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την παραμονή της Νικούλη αναφέρει:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Βάσω Νικούλη, η οποία παραμένει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και τη σεζόν 2020-2021.

Η κα Νικούλη οδηγεί σταθερά εδώ και 5 χρόνια την ομάδα Βόλεϊ των γυναικών του συλλόγου μας σε ανοδική πορεία, φτάνοντας τη να σταθεροποιηθεί σε υψηλές θέσεις στην Β’ Εθνική και να πρωταγωνιστεί.

Της ευχόμαστε να έχουμε μια χρονιά πάνω από όλα με υγεία και γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας.