Εκτυπώστε τη σελίδα
30-04-2020 20:50

Νέος προπονητής στον Αστέρα Νίκαιας ο Νίκος Μαρμαρινός

 Ο Νίκος Μαρμαρινός θα είναι ο διαδοχος του Ερμαλ Τσικόγια στον πάγκο του Αστέρα Νίκαιας σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου. Ο νέος προπονητής της δευτεραθλήτριας ομάδας της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, οδήγησε την σεζον που διακόπηκε λογω της πανδημίας, τη νεοσύστατη γυναικεία ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας σε άνοδο στην τοπική 1 ενω εχει να επιδείξει αρκετές διακρίσεις στις αναπτυξιακές ομάδες που εργάστηκε.

 Η ανακοίνωση του Αστέρα για τον Μαρμαρινό αναφέρει:

"Πιστοί στο σχεδιασμό και το 3ετές αναπτυξιακό πρόγραμμα, η Διοίκηση του Αστέρα Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Νίκο Μαρμαρινό ως νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας volley του Αστέρα Νίκαιας για την αθλητική περίοδο 2020-2021.

Ο Νίκος συμμετέχει από την αρχή του εγχειρήματος της λειτουργίας της Ακαδημίας Elite Nikaia Star Volley Academy με διαρκείς επιμορφώσεις (προπονητικά σεμινάρια κάθε χρονιά ειδικά σχεδιασμένα την Ακαδημία από επώνυμους και διακεκριμένους τεχνικούς συμβούλους) με στόχο τη σύγχρονη και ενιαία προπονητική μεθοδολογία και την αντίληψη της εξέλιξης του αθλήματος – τα οποία παρακολουθούν όλοι οι προπονητές του οργανισμού Elite Nikaia Star Volley Academy.

Ο Νίκος ως νέος προπονητής έχει να επιδείξει σημαντικό αναπτυξιακό έργο και επιτυχίες σε λίγα μόλις χρόνια. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

• την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας και την άνοδο στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κορασίδων την περίοδο 2018-2019

• την κατάκτηση της 3ης θέσης στην πρώτη παρουσία της γυναικείας ομάδας του Αστέρα στη Β΄’ Εθνική την ίδια περίοδο.

• Οδήγησε την ομάδα Νεανίδων του συλλόγου για πρώτη φορά στην 8άδα του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ

• Την περίοδο 2019-2020 του ανατέθηκε το πολύ δύσκολο έργο της δημιουργίας γυναικείας ομάδας volley στο νεοσύστατο τμήμα του Ιωνικού Νίκαιας και το οδήγησε ως προπονητής στην άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

• Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι η 2ετής μεθοδική, αναπτυξιακή και άρτια τεχνική καθοδήγηση και εκμάθηση των μυστικών του volley ενός group νεαρών αθλητριών ηλικίας 10-11 ετών το οποίο την περίοδο 2019-2020 κατέκτησε το πρωτάθλημα Κορασίδων Β’ και όπως έγινε εύκολα αντιληπτό στο χώρο του volley, έθετε πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για μια εξαιρετική πορεία και στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, αν δε διακόπτονταν λόγω της πανδημίας.

• Ο Νίκος, με τη συνεργασία του υπόλοιπου τεχνικού team πέτυχε να δημιουργήσει τρεις “φουρνιές” πολύ νεαρών αθλητριών πιστεύοντας και ακολουθώντας τον προγραμματισμό του οργανισμού μας μέσα σε δύο μόνο αθλητικές περιόδους, πέτυχε οι ομάδες του συλλόγου να αποδεικνύουν διαρκή αγωνιστική εξέλιξη και 100% εκμετάλλευση του ταλέντου των αθλητριών και της νοοτροπίας των αθλητριών με στόχο το υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Ο Νίκος Μαρμαρινός, πιστοποιημένος τεχνικός εκτός από ένας ικανός νέος προπονητής και εξελισσόμενος επαγγελματίας, σαν αθλητής επίσης έχει αγωνισθεί και διακριθεί στις εθνικές κατηγορίες.

Την εξαιρετικά απαιτητική περίοδο που θα διανύσουμε, με εμπιστοσύνη και πλήρη υποστήριξη του αναθέτουμε μια ακόμη πρόκληση για να συνεχίσει το αναπτυξιακό έργο της Ακαδημίας αλλά και για να οδηγήσει νεαρές, ταλαντούχες και ταχύτατα εξελισσόμενες αθλήτριες στους επόμενους αγωνιστικούς προορισμούς εκπροσωπώντας τη γυναικεία ομάδα volley του Αστέρα Νίκαιας και βοηθώντας τις αθλήτριες να πρωταγωνιστήσουν σε μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις και ευκαιρίες.

Ουσιαστική υποστήριξη και βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια θα προσφέρει όπως και την προηγούμενη περίοδο ο Τεχνικός Σύμβουλος του συλλόγου Παναγιώτης Μαρούλης. Πολύ σύντομα ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου θα έχει ολοκληρωθεί ενώ θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ευχόμαστε για άλλη μια φορά στο Νίκο καλή επιτυχία.

Asteras Volley
Eite Nikaia Star Volley Academ»