Εκτυπώστε τη σελίδα
03-12-2019 14:20

Κουτούβαλη-Σταμπολίου (Εθνικός Πειραιώς): «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα χάσουμε το ντέρμπι»

Στον απόηχο της εντυπωσιακής απόδρασης της γυναικείας ομάδας του Εθνικού κόντρα στον γηπεδούχο Ιωνικό με 1-3 για την 8η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ,   δύο από τις «μεγάλες μικρές» της Πειραϊκής ομάδας, οι 16 χρονες Ιωάννα Σταμπολίου και Μαριάνθη Κουτούβαλη, σχολίασαν την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι κορυφής.

Η διαγώνια και αρχηγός του Εθνικού, Μαριάνθη Κουτούβαλη που «πυροβολούσε» συνέχεια το αντίπαλο μπλοκ, υποστήριξε: « Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα ντέρμπι κορυφής. Ουσιαστικά αποκτήσαμε ένα προβάδισμα 6 πόντων αφού ο Ιωνικός θα κάνει και ρεπό.

Δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ότι την θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για πολλούς και διαφόρους λόγους, και ούτε στιγμή σκεφτήκαμε ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, μπήκαμε αποφασιστικά, δυνατά , επιβάλλαμε το ρυθμό μας, πιέσαμε πολύ στο σερβίς, είχαμε συγκέντρωση ενώ η παρουσία του κόσμου δεν μας επηρέασε καθόλου.

Κάθε συμπαίκτρια μου που αγωνίστηκε, πιστεύω ότι έκανε την προσωπική της υπέρβαση και για αυτό η συνολική απόδοση της ομάδας έφτασε σε τόσο υψηλά επίπεδα. Συνεχίζουμε κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»

Η ταλαντούχος πασαδόρος, Ιωάννα Σταμπολίου, που «σκηνοθέτησε» εξαιρετικά το παιχνίδι των συμπαικτριών της, πρόσθεσε με την σειρά της: « Πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Ιωνικό που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Παίξαμε ατομικά και συνολικά καλά ως Εθνικός, είχαμε συγκέντρωση στα τρία από τα τέσσερα σετ του παιχνιδιού, βγάλαμε πρώτη μπάλα, είχαμε ρυθμό στο σερβίς, περιορίσαμε τα λάθη μας και το παιχνίδι εξελίχθηκε πολύ καλά για μας.

Ήταν πολύ ωραίο που υπήρχε τόσος κόσμος στο γήπεδο και πιστεύω να ευχαριστήθηκε από την προσπάθεια και την απόδοση και των δύο ομάδων. Είμαστε αήττητες για 7 ματς και πλέον με καλή ψυχολογία ρίχνουμε το βάρος στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.»

Σχετικά άρθρα