Εκτυπώστε τη σελίδα
21-11-2019 16:14

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ίριδας για το γηπεδικό, εύσημα Ξεροβάσιλα στις παίκτριες για την ανατροπή στην Ηλιούπολη

Με την φράση «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, αναφέρθηκε στο χθεσινό άθλο της Ίριδας, να κάνει μεγάλη ανατροπή με 2-3 μέσα στην Ηλιούπολη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη γηπεδούχο ΑΣΗ, δύο φορές με 1-0 και 2-1 και μέσα σε ένα κυκεώνα τρομερών προβλημάτων για το σωματείο της Ν. Σμύρνης.

Για την αγωνιστική υπέρβαση των αθλητριών της Ίριδας, που μέσα σε 48 ώρες πέτυχαν δύο σερί νίκες, με αποκορύφωμα το χθεσινό άθλο, ο πολύπειρος προπονητής της ομάδας που κρατάει όρθια αγωνιστικά την Ίριδα και την οδηγεί μέσα από τόσες αντιξοότητες, από νίκη σε νίκη, υποστήριξε:

«Πραγματικά για την Ίριδα ισχύει ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες που αγωνίστηκαν χθες και μπόρεσαν να φτάσουν σε αυτή την αγωνιστική υπέρβαση, σε μια τόσο δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως ο ΑΣΗ. Τα κορίτσια έκαναν κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής και δεν άφησαν τα τόσα πολλά προβλήματα που μας προκύπτουν καθημερινά και μοιάζουν «Λερναία Ύδρα», να τις λυγίσουν.

Φαίνεται ότι οι δυσκολίες μας δυναμώνουν και μας βοηθούν να κτίζουμε χαρακτήρα. Ελπίζω να λυθεί σύντομα το γηπεδικό όπως μας έχουν διαβεβαιώσει για να μπορούμε να κάνουμε κανονική προπόνηση και να πάρουμε μια αγωνιστική ανάσα αλλα και να ανασυγκροτηθούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος»

Ανακοίνωση Ίριδας για επιστροφή στο ΣΕΦ και την βοήθεια σωματείων

Μετά το μπαράζ δραματικών ανακοινώσεων, η διοίκηση της Ίριδας εξέδωσε και μια ευχάριστη με την οποία γνωστοποιεί την επιστροφή της ομάδας στην αίθουσα 4 του ΣΕΦ, μετά απο ένα εφιαλτικό μήνα χωρίς προπονήσεις ενω παραλληλα ευχαριστεί ορισμένα σωματεία που έσπευσαν να βοηθήσουν:

«Η διοίκηση της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ και με δεδομένο την επιστροφή μας στο ΣΕΦ για προπονήσεις, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τα σωματεία ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ και ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΥ για τα φιλικά που δώσαμε μαζί τους για να μείνουμε σε κάποιο ρυθμό,  το σωματείο της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ και τον προπονητή του για την προσφορά τους να κάνουμε μαζί προπόνηση αν το θέλαμε και την STAR VOLLEY ACADEMY του Βασίλη Τζώρτζη που σε συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ ΝΙΚΑΙΑΣ μας πρότειναν να χρησιμοποιήσουμε το μπαλόνι που έφτιαξαν για προπόνηση.

Στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε η προσφορά τους για βοήθεια μας έδειξε την κοινή αγάπη που έχουμε για το volley και δεν θα ξεχάσουμε το χέρι βοήθειας που μας άπλωσαν χωρίς να σκεφτούν οτιδήποτε άλλο.

Θερμές ευχαριστίες και στο σωματείο του ΜΟΣΧΑΤΟΥ για την αλλαγή έδρας  και τις προσωπικές ενέργειες του Νεκτάριου Χαλβατζή να παίξουμε την Δευτέρα 18/11 στο Μοσχάτο με γνώμονα το άθλημα και όχι το σωματειακό όφελος .θα είμαστε δίπλα τους όποτε μας χρειαστούν.»

Σχετικά άρθρα