Εκτυπώστε τη σελίδα
31-10-2019 17:31

Μολδοβανίδη: «Πάθος, τακτική και κόσμος, έφεραν τη νίκη του Αστέρα»

Στο πάθος των παικτριών, την αγωνιστική τακτική του προπονητή Ερμαλ Τσικόγια και στην συμπαράσταση των φιλάθλων του Αστέρα Νίκαιας, στάθηκε η Τατιάνα Μολδοβανίδη για τα στοιχεία που βοήθησαν τον Αστέρα Νίκαιας να φτάσει στην μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ με 2-3.

Η 23χρόνη ακραία (1μ77) που ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του χθεσινού ντέρμπι κόντρα στην Ίριδα για την Β΄εθνική γυναικών και οδήγησε την ομάδα της στην τέταρτη σερί νίκη, μέσα από ένα εκπληκτικό επιθετικό ρεσιτάλ, δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Φαληρικό στάδιο:

«Είμαστε νεανική ομάδα με πολλή όρεξη και πάθος. Όλες οι παιχτριες έχουμε δέσει απόλυτα μεταξύ μας, φαινόμενο πολύ σπάνιο για μια νέα ομάδα. Ο σύλλογος και η διοίκηση μας υποστηρίζει έμπρακτα και καλύπτει τις ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα (φυσιοθεραπευτές, όργανα γυμναστικής, ώρες γηπέδου κλπ). Ο προπονητής μας, Ερμαλ Τσικογια, πιστεύει σε εμάς και επιμένει σε λεπτομέρειες για την ατομική βελτίωση της κάθε μίας ξεχωριστά.

Η νίκη μας στον αγώνα εναντίον της έμπειρης Ίριδας, βασίστηκε στο πάθος που μας χαρακτηρίζει, στις εύστοχες συμβουλές του προπονητή μας και στην ενθάρρυνση που είχαμε από τους φιλάθλους μας.

Εγώ προσωπικά είχα πολύ καιρό να αισθανθώ αυτή την "τρέλα" για νίκη, να παλεύω για τον κάθε πόντο, την ομάδα και τις συμπαιχτριες μου. Στον Αστέρα Νίκαιας θυμήθηκα γιατί ξεκίνησα το Βόλεϊ, γιατί έχω κάνει τόσες θυσίες για αυτό και γιατί συνεχίζω να προπονούμαι κάθε μέρα.»

Σχετικά άρθρα