Εκτυπώστε τη σελίδα
29-03-2019 17:23

Γιάννης Φάκας: «Η Νέα Μάκρη πέτυχε ένα… θαύμα» (vd)

«Μεθυσμένη πολιτεία» συνεχίζει να είναι η Νέα Μάκρη μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 3-0 που πέτυχε η ομώνυμη ομάδα στο τελικό ανόδου, κόντρα στην ομάδα της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Τοπικής κατηγορίας 2, και η οποία της έδωσε στην ισοβαθμία (57 βαθμοί), το απευθείας εισιτήριο στην Τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου και θρύλος του βόλεϊ, Γιάννης Φάκας, υποστήριξε ενθουσιασμένος για την επιτυχία του συλλόγου που πέρυσι να σημειωθεί τερμάτισε στην 8η θέση: « Πετύχαμε ένα… θαύμα, κάναμε κατι το ακατόρθωτο, αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι τερματίσαμε όγδοοι. Ήταν απόλυτα δίκαιη η άνοδος μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα που εχει οργάνωση και της αξίζει να παίξει στην επόμενη κατηγορία.

Παίξαμε καταπληκτικά, με φοβερό πάθος και πίστη ενώ και η συμπαράσταση των φιλάθλων μας ήταν συγκλονιστική και πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια. Μας βοήθησε πολύ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ σκληρά για το ματς, δουλέψαμε επαγγελματικά με διπλές προπονήσεις καθημερινά και δώσαμε πολύ βάρος στην τακτική που θα ακολουθήσουμε.

Εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την τρομερή προσπάθεια που κατέβαλαν ολη την σεζόν, τους συνεργάτες μου, την διοίκηση που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και φυσικά τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα.»

Για την ιστορία στον αγώνα έπαιξαν: Τσιριμώκου, Παναγιωτίδου, Κικιρίκου, Χριστοπούλου, Σταθούλη, Αναστασοπούλου, Φωτάκη (λ) ενώ στο ροστερ της ομάδας ανήκουν, οι αδελφές Βίκυ και Ιωάννα Τσακιργιάννη, Γιορνταμηιλάκη, Στεργίου, Ματ Νεφέλη

 

  Δειτο το βιντεακι με τον τελυταίο πόντο-ανόδου και τα παμηγυρια των κοριτσιών της Ν.Μάκρης:

Media