Εκτυπώστε τη σελίδα
12-01-2019 03:55

Οι παίκτες των Ιώνων είναι και διοίκηση του τμήματος! (video)

Ο ΑΣΠ Ιωνες μπορεί να έχασε από το Γαλάτσι με 3-1 αλλά παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Β΄κατηγορία ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και μάλιστα είναι και η μοναδική ομάδα στο ελληνικό βόλεϊ που διοικείται από τους ίδιους τους αθλητές!

 

Όπως είπε στη κάμερα του volleynews.gr ο κεντρικός Κώστας Στυλιάρας οι διακοπές των Χριστουγέννων επηρέασαν αρνητικά την προετοιμασία της ομάδας η οποία παρά την ήττα από το Γαλάτσι παραμένει στην κορυφή και είναι από τα φαβορί για την άνοδο.

Αποκάλυψε μάλιστα πως η ομάδα δεν έχει διοίκηση και οι παίκτες διοικούν μόνοι τους το τμήμα.

Στα ευχάριστα νέα τα γεννητούρια που υπήρχαν στα… αποδυτήρια!

«Είχαμε πρόβλημα στην υποδοχή και δυσκολευτήκαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας όπως κάνουμε συνήθως και νικάμε. Η ανάπαυλα των γιορτών μας έκανε λίγο κακό γιατί λόγω υποχρεώσεων δε μπορούσαμε να βρεθούμε όλοι όπως έπρεπε μέσα στις γιορτές. Είχαμε και ευχάριστα σήμερα. Ο Ακης Χριστοδούλου απέκτησε την δεύτερη κόρη του και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για το στόχο της ανόδου είπε: «Ο στόχος είναι να νικάμε όλα τα ματς και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Θέλουμε πολύ την άνοδο, έχουμε έμπειρους αθλητές που πάντα έπαιζαν για την άνοδο. Αν μπορεί ο σύλλογος να μας στηρίξει θα τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι πως έχουμε φτιάξει έναν σύλλογο μόνοι μας τελείως. Δύο παίκτες από την ομάδα έχουν τρέξει πολύ. Με την ευκαιρία ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βασιλείου που είναι αρχηγός της ομάδας και έχει κάνει απίστευτο τρέξιμο, τρέχει να βρει χορηγούς για τα λειτουργικά έξοδα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απουσία διοίκησης: «Δεν υπάρχει διοίκηση. Η διοίκηση είμαστε εμείς. Το ανδρικό τμήμα στους Ιωνες δεν έχει διοίκηση. Μόνοι μας βρίσκουμε λεφτά για τα ρούχα, για τις μπάλες, για τους διαιτητές. Είμαστε μία καλή παρέα και βρίσκουμε μόνοι μας έσοδα. Ηδη έχουμε ξεκινήσει κάποιες κουβέντες για υποστήριξη από χορηγούς στην περίπτωση που θα ανέβουμε. Αν τα καταφέρουμε θέλουμε τα ταξίδια μας, τα ρούχα μας και τα ταξίδια μας».

Το Γαλάτσι πήρε τρίποντο με τους Ιωνες και πάτησε 4αδα

 

 

Media