Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2018 11:44

Ίριδα Ν.Σμύρνης: Διευκρινιστική δήλωση για τη διαιτησία

Διευκρινιστική δήλωση σχετικά με χθεσινό του ποστ για την διαιτησία της ΕΣΠΕΔΑ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο γενικός αρχηγός της Ίριδας, Φώτης Ρουσσόπουλος, ο οποίος αναφέρει:

«Θα ήθελα επειδή αισθάνομαι ότι η ανάρτηση μου στον προσωπικό μου λογαριασμό ενόχλησε αρκετό κόσμο που αγαπά  το βόλευ να πω τα εξής .

Πρώτα απ΄όλα επειδή το νόημα του γράφοντος μπορεί να είναι διαφορετικό από το νόημα που εκλαμβάνει αυτός που διαβάζει την ανακοίνωση να δημιουργούνται παρεξηγήσεις .Δικό μου λάθος  και ζητώ συγνώμη . Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε και λέμε διότι εκπροσωπούμε σωματεία και όχι τον εαυτό μας .

Η ΕΣΠΕΔΑ είναι ένας σημαντικός θεσμός που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος και οι άνθρωποι που την διοικούν κάποιους από τους οποίους γνωρίζω προσωπικά , δίνουν πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό . Τους τιμώ . Τελειά και παύλα .

Οι διαιτητές και η επιτροπή διαιτησίας έχουν ένα δύσκολο έργο να τρέξουν , σε συνθήκες προκατάληψης και έλλειψης παιδείας που διέπουν την ελληνική κοινωνία και με τα γνωστά προβλήματα έλλειψης ατόμων με αποτέλεσμα να τρέχουν με προσωπικό κόστος να καλύψουν αγώνες .

Τους τιμώ . Τελεία και παύλα .Τα σωματεία που επενδύουν στις γυναικείες ομάδες τους αλλά και στα τμήματα υποδομών τους , διεξάγουν ένα δύσκολο έργο και αυτό πρέπει να είναι σεβαστό και κατανοητό .

Μερικές φορές στην ζωή μας κάτω από συνθήκες πίεσης και απογοήτευσης  όχι για το αποτέλεσμα αλλά επειδή αισθανόμαστε αδικημένοι , ξεπερνάμε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ευπρέπεια και την ανάρμοστη συμπεριφορά .

Αισθάνομαι ότι ξεπέρασα αυτή την λεπτή γραμμή και απολογούμαι για αυτό .Ισως άλλος στην θέση μου να μην το έκανε και να συνέχιζε σε λάθος δρόμο . Δεν είναι ανήκω σε αυτή την κατηγορία και ξέρω πότε να παραδέχομαι τα λάθη μου .

Αγαπάω υπερβολικά το άθλημα και μπορώ να πω  ότι η παρακάτω παροιμία ισχύει στην περίπτωση μου αναλογιζόμενος ένα βιβλίο του ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ« ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ »

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ

ΦΩΤΗΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά άρθρα