Εκτυπώστε τη σελίδα
13-12-2018 11:01

Ξεροβάσιλας: «Παλέψαμε όσο μπορούσαμε»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα, εμφανίστηκε ο Βασίλης Ξεροβάσιλας. Ο προπονητής που έχει βοηθήσει τον σύλλογο της Ν, Σμύρνης να έχει την φετινή εξαιρετική πορεία, σχολίασε

« Η εμφάνιση μας σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Τα κορίτσια πάλεψαν όσο μπορούσαν. Όπως κερδίσαμε κάποια παιχνίδια 3-2, θα ερχόταν και η στιγμή, όπως και ήρθε, που χάσαμε με το συγκεκριμένο σκορ.. Δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες στις ήττες από την διαιτησία η τις απουσίες παικτριών.

Η διαιτησία δεν έκρινε το παιχνίδι αν και ορισμένες αμφισβητούμενες φάσεις δόθηκαν όλες σε βάρος μας. Εμείς οφείλουμε να μαθαίνουμε από τα δικά μας λάθη και να βελτιωνόμαστε. Συνεχίζουμε, αφήνουμε αυτό το ματς πίσω μας και κοιτάμε το επόμενο με την Αργυρούπολη.»

Ρουσσόπουλος: «Δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές»

Ο γενικός αρχηγός της Ίρδας, Φώτης Ρουσσόπουλος με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο f/b, καυτηρίασε τις αποφάσεις της διαιτησίας του αγώνα με τον Αστερα και έγραψε:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την νίκη του . Πριν πολύ καιρό έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ασχολούμαι με τους διαιτητές επειδή τα λάθη είναι ανθρώπινα . Θα παρακαλεσω για πρώτη και τελευταία φορά την επιτροπή Διαιτησίας αλλά και την Εσπεδα Βόλεϊ να μην με αναγκάσουν να σπάσω αυτήν την υπόσχεση διότι με αυτά που γνωρίζω θα φέρω σε πολύ δύσκολη θέση πολύ κόσμο .Ίσως το παρελθόν της Ίριδας να δημιουργεί μια προκατάληψη σε κάποιους .

Ίσως η έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους αθλητές να γιγαντώνει τα προβλήματα. Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά δεν μπορεί να είναι 80 -20 ενάντια στην ομάδα μου . Θα σωπάσω εδώ σεβόμενος την ιστορία μου στο άθλημα , τον κοουτς Ξεροβασιλας , τις αθλήτριες μου αλλά και το αντίπαλο σωματείο όπως και κάθε σωματείο που μας χωρίζει μόνο η ώρα του αγώνα . Το μόνο που θέλω είναι σεβασμό στην ομάδα μου. Σήμερα δεν μας σεβάστηκαν οι διαιτητές.» 

Σχετικά άρθρα