Εκτυπώστε τη σελίδα
04-08-2018 10:00

Παραμένει ο Κουκούλης στον πάγκο του ΑΟ Σουφλαρίων

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Κουκούλη, αλλά και το ροστερ της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Σουφλαρίων που θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε η διοίκηση του Λαρισινού συλλόγου.

Πιο αναλυτικά έχουμε

«Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει:

1) Την ανανέωση της συνεργασίας για άλλη μία χρονιά με τον κ. Κουκούλη Γιώργο. Ο κ. Κουκούλης θα έχει την ευθύνη της Γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στη Β΄Εθνική αλλά και όλων των αγωνιστικών τμημάτων Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων Α΄.

Οι υποχρεώσεις σίγουρα πολλές, οι απαιτήσεις λόγω της γυναικείας ομάδας που αγωνίζεται στη Β Εθνική αυξημένες, όμως με τη στήριξη μας αλλά και των γονέων θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για την ομάδα των γυναικών αλλά και για τα τμήματα Νεανίδων - Κορασίδων - Παγκορασίδων μετά τη επιτυχημένη πορεία των Παγκορασίδων που κατέκτησαν το Αργυρό μετάλλιο της ΕΣΠΕΚΕΛ και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

2) Την ανανέωση της συνεργασίας με την κα Πλιακα Βάσω. Η κα Πλιάκα θα έχει την ευθύνη του τμήματος Παγκορασίδων Β και των Ακαδημιών του συλλόγου και θα είναι η άμεσος συνεργάτης του κ. Κουκούλη στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Οι επιτυχίες των τμημάτων υποδομής και ιδιαίτερα στο beach volley , η επιλογή της αθλήτριας του συλλόγου Νικοπούλου Χρύσας στην Ελληνική ομάδα που συμμετείχε στο kinds festival δίνουν τις καλύτερες υποσχέσεις για περισσότερες επιτυχίες στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στόχος άλλωστε του συλλόγου είναι η ανάπτυξη των ακαδημιών του συλλόγου.
Καλή επιτυχία στο έργο της

3) Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αντιλαμβανόμενο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του αθλήματος στο τομέα της μυϊκής ενδυνάμωσης αποφάσισε την πρόσληψη του κ Χαραβελούλη Άκη ως υπεύθυνου για την μυϊκή ενδυνάμωση των αθλητριών του συλλόγου.
Ο κ Χαραβελουλης είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδίκευση στην προετοιμασία αθλητών με βάρη. Ασχολείται επίσης ως personal trainer.

Ο κ Χαραβελουλης ήταν υπεύθυνος και την αγωνιστική περίοδο 2016-17 στο σύλλογο και είχε βοηθήσει σημαντικά στην καλύτερη εκγύμναση των αθλητριών του συλλόγου.
Καλωσορίζουμε τον Άκη στο σύλλογο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.ΡΟΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ
Ο σύλλογος προσπάθησε να κρατήσει το ρόστερ της ομάδας σταθερό αλλά και να καλύψει τις αποχωρήσεις από την ομάδα. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου το ρόστερ της Γυναικείας Ομάδας είναι:
Παρέμειναν και ανανέωσαν τη συνεργασία οι:
Πασαδόροι: Καραναστάση Κατερίνα, Νικοπούλου Τζωρτζίνα, Πάτση Μαρίνα,

Ακραίες: Φούντα Ειρήνη, Λαδοπούλου Γωγώ, Καλέση Κατερίνα, και Γιαννοπούλου Δωροθέα, Κελεπούρη Τόνια από την ομάδα Παγκορασίδων.

Κεντρικές : Καλέτσιου Ηρώ, Τσόκανου Τζένη (ευχόμαστε να έχει καλά αποτελέσματα), Μπαρούτα Γαβριέλα και Σκούπρα Αρετή από την ομάδα Παγκορασίδων.
Διαγώνιες: Βλότσου Βένια, Τσιάρα Εβελίνα.

Λίμπερο: Λαδοπούλου Βάσω, Σωτηρίου Ειρήνη,Καραβέλη Γρηγορία.
Ήρθαν στο σύλλογο με μετεγγραφή:

Πρασσά Νόρα, η οποία επανέρχεται στην ενεργό δράση με στόχο να βοηθήσει με την εμπειρία της την Νεανική ομάδα του συλλόγου.
Νινίκα Έφη. Η Έφη επανέρχεται στο σύλλογο μετά από 2 χρόνια απουσίας από το σύλλογο στα οποία αγωνίσθηκε στην ομάδα του ΓΣ Νίκαιας και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία της στη δύσκολη θέση της Κεντρικού.

Γίτση Ιωάννα Η Ιωάννα επανέρχεται στο σύλλογο μετά από 1 χρόνο απουσίας και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία της .
Καλωσορίζουμε τη Νόρα, την Έφη και την Ιωάννα στη ομάδα.
Από την ομάδα αποχώρησαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Καβριγιάννη Ρούλα παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στην Α.Ε.Αγ. Παρασκευής Α2 Εθνική κατηγορία, λόγω σπουδών όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κουτσομάρκου Αντριανή παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στην ΑΕΝ Αγ. Τριάδας Θες/νικης, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κανιούρα Χριστίνα παραχωρήθηκε με υποσχετική ενός έτους στον ΣΠΑΚ, λόγω σπουδών.

Παπαγιάννη Φρειδερίκη με Ελεύθερη μετεγγραφή σε ΦΣ Αμπελώνα.

Παπακωνσταντίνου Γωγώ με Ελεύθερη μετεγγραφή σε ΑΕΛ

Χαλκιά Κων/να με Ελεύθερη μετεγγραφή σε ΑΘΛΕΣΗ

Ευχόμαστε σε όλους τους προπονητές και όλες τις αθλήτριες υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠρόεδροςΚαβριγιάννης Μαρίνος