Εκτυπώστε τη σελίδα
15-12-2017 14:54

Νικούλη:«Μας στοίχισαν τα λάθη σε όλα τα επίπεδα»

Στην αδυναμία της ομάδας της να τελειώσει κρίσιμες επιθέσεις στο τάι μπρέικ του αγώνα με τον Πήγασο Χαϊδαρίου(3-2) αλλά και στα διαιτητικά λάθη εστίασε τα αίτια της οδυνηρής ήττα της Ένωσης Ιλίου, η Βάσω Νικούλη.
Η προπονήτρια του νεοφώτιστου συλλόγου που υποχώρησε πλέον στην τρίτη θέση της Β΄εθνικής Γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, υποστήριξε:

«‘Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Στο κρίσιμο σημείο του ται μπρέικ δεν τελειώσαμε καθοριστικές επιθέσεις ενώ μας κόστισαν και σοβαρότατα διαιτητικά λάθη, ειδικά στο 14-13 του σετ, όπου υπήρξε φιλές και η κατοχή μπάλας έπρεπε να δοθεί στην Ένωση.

Αυτά έχει ο αθλητισμός, δεν υπάρχει εύκολο ματς στην κατηγορία και πλέον με συγκέντρωση και προσοχή ρίχνουμε το βάρος μας στην προετοιμασία του επόμενου παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στον Πήγασο για την νίκη του. Πρόκειται για μια αξιόλογη ομάδα με πολύ μαχητικές αθλήτριες»

Σχετικά άρθρα

  • Το μήνυμα της Βάσως Νικούλη για τη νέα σεζόν στην Ένωση Ιλίου
    Η προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ των γυναικών της Ένωσης Ιλίου Βάσω Νικούλη
  • Βάσω Νικούλη: «Ήταν πολύ μεγάλη νίκη για την Ένωση»
    Στην εμπειρία αλλά και στην μεγάλη θέληση των παικτριών της να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ντέρμπι με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, απέδωσε η Βάσω Νικούλη το διπλό της Ένωσης Ιλίου.
  • Στις ακαδημίες της Ένωσης Ιλίου η Δήμητρα Γιακουμή
    Μία νέα σελίδα στον χώρο του βόλεϊ ανοίγει για την Δήμητρα Γιακουμή, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης Ιλίου και θα αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου. Προπονητές στις ακαδημίες της ομάδας θα είναι και η Βάσω Νικούλη και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Άννα Μπούτα.
  • Συνεχίζει στην Ένωση Ιλίου η Κατερίνα Πετρουλάκη
    Την ανανέωση της συνεργασίας με την Κατερίνα Πετρουλάκη για δεύτερη σεζόν, ανακοίνωσε η Ένωση Ιλίου που αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.
  • Ανανέωσε με την Ένωση Ιλίου η Βάσω Νικούλη
    Στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου για τέταρτη σεζόν θα παραμείνει η Βάσω Νικούλη.Η εξαιρετική Λαρισινή προπονήτρια, συμφώνησε με την διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας να επεκτείνουν την συνεργασία τους, ύστερα από την σπουδαία πορεία της Ένωσης, την οποία κατάφερε να οδηγήσει στην πέμπτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ενώ παράλληλα ο σύλλογος ήταν φιναλίστ στον τελικό Κυπέλλου της ΈΣΠΕΔΑ.