Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-05-2017 12:46

H κούπα στην Ένωση Ιλίου (photos-video)

Πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ και επίσημα αναδείχθηκε η Ένωση Ιλίου, καθώς την Κυριακή (30/4) στην τελευταία αναμέτρηση των πλέϊ οφ του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου. Η Ένωση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη στα πλέϊ οφ με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επικράτησε και του Μοσχάτου με 3-0 σετ.


Η ομάδα ανακοίνωσε: «Μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε η απονομή την οποία και έκανε ο Πρόεδρος του ΔΑΟ Ιλίου κος Δημήτρης Αποστολόπουλος. Με την παρουσία τους μας τίμησαν από τον Δήμο Ιλίου ο αντιδήμαρχος κοινωνικής υπηρεσίας κος Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, η κα Νίκη Βομπιράκη ταμίας του συλλόγου και εντεταλμένη των παιδικών σταθμών του Δήμου Ιλίου, καθώς και ο Πρόεδρος του συλλόγου και αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλες τις αθλήτριες για την εφετινή τους προσπάθεια, καθώς κατέκτησαν τον τίτλο με διαφορά 18 βαθμών από την δεύτερη Ίριδα. Φυσικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ποιότητα που έβγαλαν στους αγώνες συγχρόνως με την διάρκεια που είχαν ως ομάδα και έδειξαν πως ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζαν όλο το ταξίδι μέχρι το τέλος.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην δημιουργό αυτού του εγχειρήματος την προπονήτρια μας κα Βάσω Νικούλη η οποία έδεσε ένα σύνολο το οποίο παρά τα όποια προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στην διάρκεια μιας σεζόν, δεν έδειξε να χάνει κάτι από την ποιότητα του και την ανταγωνιστικότητα του.

Ακόμη πολλά μπράβο πρέπει να απονείμουμε στην αρχηγό μας Άννα Μπούτα η οποία έδωσε το 100% των δυνάμεων βγαίνοντας μπροστά στα δύσκολα της σεζόν.

Τέλος ένα τεράστιο μπράβο αξίζει και στην διοίκηση η οποία στο πρόσωπο του Υπεύθυνου του τμήματος βόλεϊ και εφόρου του γυναικείου τμήματος κου Σπύρου Καραχάλιου έδωσε ότι η ομάδα χρειάστηκε, ώστε να έρθει αυτή η επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και η ταυτόχρονη άνοδος στην Β΄Εθνική.

Για τον κόσμο μας που ακολούθησε όλη την χρονιά εντός και εκτός και κυρίως του γονείς των αθλητριών που δημιουργούσαν πάντοτε μια δυνατή κερκίδα τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε την επόμενη σεζόν να γεμίζουμε το Κλειστό Γ.Κακούρης δίνοντας ώθηση στην ομάδα μας και να είναι σίγουροι πως αυτή θα τους το ανταποδώσει με όμορφο ποιοτικό βόλεϊ».

 

Media