Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
01-12-2016 12:55

Πήρε το ντέρμπι και έπιασε κορυφή η Άρτεμις (video)

Στο κατάμεστο κλειστό του Κορυδαλλού, η Αρτεμις νίκησε με 3-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης στο ντέρμπι κορυφής της Β Εθνικής γυναικών στην ΕΣΠΕΔΑ.
Η γηπεδούχος ομάδα είχε πρωταγωνίστριες τις νεαρές Αποστολάκη, Ευθυμιοπούλου και Καλλη με τον ΑΟΝΑ να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Στα αρνητικά, ένας καυγάς στην εξέδρα ανάμεσα σε έναν φίλο της Αργυρούπολης (που έβριζε συνέχεια τη διαιτητή) και κάποιους των γηπεδούχων.

Ο Αίολος και ο Μίλωνας είναι οι νικητές των υπόλοιπων χθεσινών αγώνων της 7ης αγωνιστικής

ΑΕ Αίολος – ΑΦΜΣ Φοίνιξ 3-1
ΑΓΣ Αρτεμις-ΑΟΝ Αργυρούπολη 3-0
ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΟ Πήγασος 3-1

Βαθμολογία:
1. ΑΓΣ Αρτεμις 19 (20-4)
2.ΑΟΝ Αργυρούπολη 17(18-8)
3. ΑΟ Θρίαμβος 15(15-4)
4.ΑΠΣ Αλίμου 14(16-6)
5. ΟΦΑ Απολλώνιος 12(13-9)
6.ΑΟΝΣ Μίλων 9(10-14)
7. ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 8(13-16)
8.ΑΓΟΓ Ευρυάλη 7 (10-12)
9.ΔΑΣ Δραπετσώνα 7(10-12)
10.ΑΕ Αίολος Ταύρος 6(7-17)
11.ΑΕΓ Αιξωνή 3(4-16)
12.ΑΦΜΣ Φοίνιξ 0(3-21).

**ΑΟ Θρίαμβος, ΑΠΣ Αλίμου, ΟΦΑ Απολλώνιος, ΑΓΟΓ Ευρυάλη, ΔΑΣ Δραπετσώνα και ΑΕΓ Αιξωνή έχουν 6 αγώνες.

Media

2 σχόλια

  • Comment Link Αποστόλης Μουλακάκης Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 09:16 posted by Αποστόλης Μουλακάκης

    Τέτοιες ενέργειες και πρακτικές είναι απολύτως καταδικαστεες. Σαν Διοίκηση του ΑΟΝ Αργυρούπολης τις καταδικαζουμε απεριφραστα και προσπαθούμε έμπρακτα να το αποδεικνυουμε σε κάθε ευκαιρία. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του κάθε γονεα/φιλαθλου για να προλαβαινουμε τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις. Εννοείται ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διαιτησία και ζητάμε δημόσια συγγνώμη για τις καταδικαστεες επαναλαμβάνω ενέργειες του συγκεκριμένου "φιλαθλου"

    Αποστόλης Μουλακάκης
    Γενικός Αρχηγός Πετοσφαιρισης
    ΑΟΝ Αργυρούπολης

  • Comment Link αναστενάζουν στα κάγκελα οι γραφικοί Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 11:37 posted by αναστενάζουν στα κάγκελα οι γραφικοί

    Τς, Τς, Τς, - για δες βρε παιδί μου πράγματα που συμβαίνουν στα γήπεδα τις Δευτέρες (για την ΕΣΠΑΑΑ) και τις Τετάρτες και Πέμπτες (για την ΕΣΠΕΔΑ) !!!
    «Στα αρνητικά, ένας καυγάς που έγινε στην εξέδρα ανάμεσα σε έναν φίλο της Αργυρούπολης (που έβριζε συνέχεια τη διαιτητή) και κάποιους των γηπεδούχων».
    Δεν υπάρχει ομάδα στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλει που να μην έχει έναν ή περισσότερους γραφικούς.
    Η μόνη διαφορά είναι στο αν η Διοίκηση κάθε σωματείου τους χρησιμοποιεί ή όχι (στην πλειοψηφία τους είναι γονείς απίστευτα ευκολόπιστοι, πικραμμένοι και αρκεί λίγο τσίγκλισμα στο θυμικό τους για να εκραγούν κάθε φορά, δίκαια ή άδικα, με κάποιο σκοτεινό εχθρό κυνηγώντας μια ακόμη συνωμοσία εις βάρος της ομάδας τους).
    Ο εν λόγω κύριος έχει δώσει ρέστα αυτή τη σεζόν και ίσως να ευθύνεται και η σχετική ευθυμία στην οποία βρίσκεται λόγω ορισμένων ποτηριών πάρα πάνω …
    Το θέμα είναι να τους απομονώνουν οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας και όχι να χαίρονται για αυτή την κατάντια (λέγε με ψευτομαγκιά, τσαμπουκάς και ατελείωτο βρισίδι). Αλλιώς το κάθε σωματείο τους αναγνωρίζει και τους νομιμοποιεί για να μην πούμε ότι τους αφήνει να λειτουργούν άτυπα ως εκπρόσωποί του.
    Κύριοι παράγοντες και φίλοι των σωματείων αναλάβετε δράση για να τους διώξετε ή συνταχθείτε μαζί τους. Εκτός και αν πηγαίνετε μαζί τους επειδή είστε ακριβώς ίδιοι με αυτούς!