Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
13-11-2016 12:22

Διπλή νίκη για τη ΦΕΙ

Δύο στα δύο για την Φ.Ε.Ιωαννίνων στα ματς της πρώτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ , σε Άνδρες και Γυναίκες , με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες της Βολίδας Κέρκυρας.
Την αρχή έκανε η Γυναικεία ομάδα που το μεσημέρι του Σαββάτου νίκησε με 3-0 , παρά το γεγονός ότι οι ελλείψεις της (δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες) ήταν πολλές , απόδειξη ότι οι  δύο αναπληρωματικές αθλήτριες ήταν κορίτσια 1ης Γυμνασίου η μία και η άλλη 6η Δημοτικού!!! εκτός του γεγονότος ότι η πασσαδόρος της ομάδος Χριστοδούλου Μαρία-Άννα αγωνίσθηκε κατ΄ επιθυμία της ενώ είχε υψηλό πυρετό. 

Το πρώτο σετ ήλθε σχετικά εύκολα στη Φ.Ε.Ι. με 25-18 που από την αρχή ήταν πολύ μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο παρά το γεγονός ότι Βολίδα προηγήθηκε με 15-18 , η Φ.Ε.Ι. ανέτρεψε το σκόρ και νίκησε με 25-22.

Στο τελευταίο η Φ.Ε.Ι. έδειξε αρχικά ότι θα τελειώσει το σέτ και τον αγώνα , προηγείτο σταθερά με διαφορά ασφαλείας , έφθασε 22-16 και 23-18 , η Βολίδα ανέτρεψε την κατάσταση  κατά κύριο λόγο με το σερβίς της Ιωάννας Κόντου (ανήκει στη Φ.Ε.Ι. και αγωνίζεται με υποσχετική στην ομάδα της Κέρκυρας) , ισοφάρισε 23-23 και 24-24  τελικά όμως η Φ.Ε.Ι. πήρε το σετ 26-24 και το ματς , γεγονός που την γεμίζει αισιοδοξία γιά την επίτευξη του στόχου της , που είναι η παραμονή στην κατηγορία , αφού η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και οι αθλήτριες που αγωνίζονται καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για αυτό .

 Φ.Έ.ΊΩΑΝΝΙΝΩΝ (Λαγού, Πάνο, Σεβαστιάδου, Ζεγγίνη, Τσαγκογιάννη, Χριστοδούλου, Μπάκα(λίμπερο), Εξάρχου, Κολιού.  



Μετά τον αγώνα Γυναικών διεξήχθη ο αγώνας Ανδρών μεταξύ Φ.Ε.Ιωαννίνων και στο πρώτο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων , έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ δεν άφησε κανένα περιθώρια στον αντίπαλό της , έτσι νίκησε εύκολα 25-14.

Στο δεύτερο σετ ήλθαν τα πάνω κάτω , αφού τα συνεχή λάθη στα κτυπήματα των αθλητών της Φ.Ε.Ι. και όχι μόνον, έφθασαν τη διαφορά υπέρ της Βολίδας σε διψήφιο αριθμό , στο τέλος του σέτ η Φ.Ε.Ιωαννίνων μείωσε σε 22-18 αλλά ήταν αργά και η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της Βολίδας με 25-18.

Στο τρίτο σέτ η Φ.Ε.Ι. ήταν σοβαρή σε όλη τη διάρκειά του και το πήρε με 25-18.

Στο τέταρτο σέτ υπήρξαν εναλλαγές στο σκορ τελικά όμως η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με

25-21   παίρνοντας ταυτοχρόνως και το τρίποντο που γέμισε ικανοποίηση τους αθλητές και τον προπονητή τους , που ο στόχος τους είναι να κάνουν το κάτι παραπάνω από την προηγούμενη περίοδο και κυρίως να παίξουν καλύτερο βόλεϊ , περιορίζοντας τα λάθη τους.    

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Θεόπιστος, Τζιάλλας, Πέτσιος, Καλογήρου, Δημοθεόδωρος, Παπασπύρου, Κατσάνος(λίμπερο),Τζώρτζης.