Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2016 13:45

Ανανέωσε με την Άντζυ Τρύψια ο Μυγδονιακός

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Άντζυ Τρύψια ανακοίνωσε ο Μυγδονιακός, μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά με την ελληνίδα προπονήτρια στον πάγκο του.

Η ανακοίνωση:

Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΌΣ μετά την πολύ μεγάλη επιτυχίας, της γυναικείας ομάδας του Μυγδονιακού (Κατάκτηση Πρωταθλήματος – συμμετοχή στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΕΣΘ), αλλά και της καθ’ ομολογούμενης πολύ επιτυχημένης πορείας όλων των τμημάτων του Μυγδονιακού ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με την Αρχιτέκτονα της ομάδας κα Άντζυ Τρύψια, η οποία παραχώρησε στο site της ομάδας www.mygdoniakos.gr την ακόλουθη συνέντευξη.

«Πιστεύω ότι τον πρώτο χρόνο παρουσίας μου στην ομάδα ήταν περίοδος γνωριμίας με την διοίκηση και το έμψυχο υλικό που είχε ο σύλλογος. Στη συνέχεια αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη και στήριξη της διοίκησης να γίνουν κάποιες προσθήκες που θα βελτίωναν την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, θα ανέβαζαν το επίπεδο των δικών μας παιδιών και θα ταίριαζαν στο κλίμα και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Οι επιλογές αποδείχτηκαν παραπάνω από ικανοποιητικές και μαζί με τη στήριξη του κόσμου ήρθαν τα γνωστά αποτελέσματα».

«Το ότι συνεχίζω και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, δείχνει ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη μέχρι στιγμής. Σε μια συνεργασία πρέπει να προσαρμόζεις τα θέλω σου και τις φιλοδοξίες σου και σ’ αυτό το κομμάτι και εγώ και η διοίκηση έχουμε συμφωνήσει να προχωράμε αργά και σταθερά».