Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
26-02-2016 11:15

Πίτα και τιμές για την Αργώ

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του εστιατορίου Κ.Χ.1948, η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ ΑΡΓΩ, παρουσία όλων των αθλητών-αθλητριών , γονέων και φίλων του συλλόγου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η κα Δωροθέα Κολυνδρίνη Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, ο κος Γιώργος Καλτσογιάννης Περιφεριακός Σύμβουλος-μέλος της οικονομικής επιτροπής της περιφέρειας, ο ιατρός παθολόγος κος Απόστολος Παντσάς και ο κος Κυριαζής Αλεξανδρίδης εκπρόσωπος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου. Τ

 


ην κοπή της ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος Κοτρώτσος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες , στην Ιωάννα Παρισάκη, την Αναστασία Φιλιππίδη, τον Βασίλη Φιλιππίδη και τον Αποστόλη Πιτσιάβα, για τις εξαιρετικές αγωνιστικές τους διακρίσεις την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Επίσης απονεμήθηκαν έπαινοι σε 8 αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισήλθαν φέτος στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.


Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν από την ΑΡΓΩ , υπέρ της ενίσχυσης του γηροκομείου Βόλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη του Κ.Χ. 1948 Κο Παύλο Πάνο για την άριστη φιλοξενία και την παραχώρηση του εστιατορίου.