Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2013 13:41

Στην Άρτα έχασαν οι γυναίκες από ΦΕΙ, νίκησαν οι Κορασίδες την Λευκάδα

Η γυναικεία ομάδα της Άρτας γνώρισε την ήττα από την ΦΕΙ για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ αλλά οι κορασίδες νίκησαν τις Ελπίδες Λευκάδας.
Περίπατος της Φ.Ε.Ιωαννίνων στην Άρτα για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΔΕ. Περισσότερο εύκολα από όσο θα περίμενε πήρε την νίκη με 3-0 σετ. Όπλο της για άλλη μια φορά το σερβίς, ειδικά στο  2ο σετ  πήρε περισσότερους από 12 άσους.
Τα σετ: 16-25, 09-25, 18-25
Γ.Σ. ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Σταμούλ
ης): Γιώτη, Δαλακλή, Φασούλη, Σιδηροπούλου, Σωτηρίου, Ναξάκη, Μαργώνη, Κουρκούτα, Ζιώβα, Καραβάτσιου, Δήμου
Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Δημήτρης Καλογήρου): Καζιάνη, Πάνου, Τάσση Μ., Τάσση Α., Κοντού, Κύρλα, Χριστοδούλου Μ., Χριστοδούλου Κ., Κώτση, Δρικοπούλου, Βερύκιου.


Οι Κορασίδες της Άρτας φουλ για τελικά

Αντίθετα, για το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ η ομάδα του Γ.Σ. Άρτας νίκησε 3-0 τις Ελπίδες Λευκάδας και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση. Με πολύ υψηλά ποσοστά στην επίθεση, αλλά κακή από το σερβίς η ομάδα του Γιάννη Σταμούλη, έκανε τα εύκολα δύσκολα σε κάποια σημεία, όμως η ανωτερότητα της ομάδος του ήταν εμφανής και δικαίως έφτασε στην νίκη. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και όλες όσες είχε στον πάγκο και δείξανε καλά στοιχεία. Κουρκούτα, Καραβάτσιου και Σωτηρίου Ν. ήταν αυτές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι.
Τα σετ: 25-14, 25-18, 25-13.
Γ.Σ.ΑΡΤΑΣ (Σταμούλης, Πορτοβάρας): Ναξάκη, Δραγατάκη, Σωτηρίου Ε., Σωτηρίου Ν., Καραβάτσιου, Κουρκούτα, Ζιώβα, Μίγδου, Δήμου, Μαργώνη.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Γώγου): Σταυράκη, Κοντοπόδη, Λάζαρη Ε., Βλάχου, Σπήλια, Περδικάρη, Λαζάρη Β., Λαζάρη Μ., Κρανιά, Χόρτη, Μπακομιχάλη.