Εκτυπώστε τη σελίδα
03-02-2013 22:45

«Φτερωτό» βήμα για Α2 (φωτό, video)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/kostispalamas-ermis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPEDE/kostispalamas-ermis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου μεταξύ τον ομάδων του Κωστή Παλαμά και του Ερμή Ηγουμενίτσας, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ για την άνοδο στην Α2 Κατηγορία με νικητές τους φιλοξενούμενους  με 3-1.


Του Κώστα Κολιού


Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ερμή μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλή υποδοχή κατάφερε και πήρε το πρώτο σετ με 25 -20.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Παλαμά αφυπνίστηκε και με μπροστάρη τον κόσμο που δεν σταμάτησε λεπτό να ενθαρρύνει τους παίχτες, σε συνάρτηση και το πολύ καλό τελείωμα τον φάσεων ,μετά από ένα πολύ δυνατό σετ ήταν η νικήτρια με 25 – 19.

Το τρίτο σετ ήταν το χειρότερο για την ομάδα του Μεσολογγίου μιας και ο Ερμής Ηγουμενίτσας  πήρε μεγάλη διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μην μπορέσουν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες να πλησιάσουν στο σκορ χάνοντας το με 25 – 12.

Το τέταρτο σετ ήταν ένα σετ ακατάλληλο για καρδιακούς, οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες δυο φόρες με 15-15 και 18-18 άλλα λίγο κάποια αβίαστα λάθη από την ομάδα του Παλαμά σε συνάρτηση και με την κούραση από την υπερπροσπάθεια δεν κατέστησε δυνατό να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο χάνοντας το με 25 – 19.

Στο τέλος του παιχνιδιού ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ κ. Απόστολος Βέτσας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ολα ήταν υπέροχα, μπορεί να ηττήθηκε η ομάδα του Μεσολογγίου άλλα όλα  ήταν τέλια διοργανωμένα, ένα μεγάλο μπράβο στις ομάδες που μας προσέφεραν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, και ένα μεγαλύτερο μπράβο στο φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου που ήρθε και δημιούργησε αυτήν την όμορφη ατμόσφαιρα. 

Από την μεριά μας θα θέλαμε και εμείς να σταθούμε στο γεγονός ότι ο κόσμος που ήρθε ήταν αρκετός αλλά θα μπορούσε να ήταν και περισσότερος, όσοι δεν ήρθαν άπλα έχασαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Διαιτητές: Μπαλτζώης Χρήστος, Φλούδας Μιχάλης. Γραμματεία: Νικολέτα Τσαλούκη.

Τα σετ: 20-25,25-19,12-25,19-25.

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Μανθάτης): Σπανός, Πλαστήρας, Σχίζας, Υφάντης, Μαρινάκης, Καϋμενάκης,  Μαυραγάνης (λ), Αναγνώστοπουλος, Ζίου.

ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (Θωμάς Λάμπρου) : Βάσιος, Μπούτρης, Ντελής, Ντακούρης, Χρηστάρας, Σαντζαρίδης (λ) Παρούσης Α, Παρούσης Β, Νίκου Π, Νίκου Ν, Βαμβέσος.

 

Media